Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Οι παλαίμαχοι Παναιτωλικού και Όμηρου Νεοχωρίου τίμησαν τη μνήμη του Γιώργου Γαλανού

Οι παλαίμαχοι Παναιτωλικού και Όμηρου Νεοχωρίου τίμησαν τη μνήμη του Γιώργου Γαλανού

Ήταν όλοι εκεί για να τιμήσουν τον Γιώργο Γαλανό. Φίλοι, συμπαίκτες, παράγοντες και ποδοσφαιριστές έδωσαν ραντεβού στο γήπεδο της Κατοχής.

Ο αγώνας παλαιμάχων έγινε με πρωτοβουλία αυτών του Ομήρου Νεοχωρίου σε συνεργασία με τους αντίστοιχους του Παναιτωλικού.

Ο αείμνηστος Γιώργος Γαλανός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος στο χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και στην τοπική κοινωνία. Είχε τον σεβασμό όλων για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, για τις γνώσεις του ως προπονητής αλλά κυρίως για το ότι ήταν ένας αγνός άνθρωπος. Είχε συνδέσει το όνομα του με την αναγέννηση του Ομήρου που ήταν η μεγάλη του αγάπη. Επίσης ήταν ένας εκ των ιδρυτών του συνδέσμου προπονητών Αιτωλοακαρνανίας.

Ο θάνατος του άφησε ένα μεγάλο κενό στο ποδόσφαιρο του νομού και την τοπική κοινωνία. Ως ποδοσφαιριστή αλλά και πριν μερικά χρόνια στον πάγκο του Ομήρου, όλοι έχουν να θυμηθούν μόνο καλά πράγματα για τον Γιώργο Γαλανό.

Μπορεί οι νέοι να αγωνίζονται και να προσπαθούν σήμερα για τις ομάδες τους, όμως οι παλαίμαχοι είναι αυτοί που κρατούν άσβεστες τις μνήμες του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Αξίζουν μπράβο σε όλους και είναι σίγουρο πως από ψηλά το βλέμμα του Γιώργου Γαλανού ήταν στραμμένο στα δικά του παιδιά, στους δικούς του φίλους και πρώην συμπαίκτες.

Βίντεο και φωτογραφίες από το nafpaktianews.gr:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.