Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Oι πληροφορίες για τα χθεσινά κρούσματα: και σε φαρμακείο της περιοχής του Αγρινίου

Ξεκαθαρίζει το τοπίο αναφορικά με τα έξι κρούσματα που κατένειμε χθες στην Αιτωλοακαρνανία ο ΕΟΔΥ από τα 399 συνολικά στη χώρα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις νεώτερες πληροφορίες, τα τέσσερα σχετίζονται άμεσα με την περιοχή του Αγρινίου καθώς η κατανομή περιλαμβάνει τα δυο επιβεβαιωμένα-και γνωστά απο ημέρες- κρούσματα σε εργαζόμενους του ΕΚΑΒ αλλά και δύο σε φαρμακείο, αφορούν συγκεκριμένα τον φαρμακοποιό και το βοηθό του.

Επίσης ένα από τα έξι κρούσματα αφορά Αλβανό εργάτη γης που βρίσκεται αυτό το διάστημα στην περιοχή του Αιτωλικού και έναν κάτοικο Χαλανδρίου με δηλωμένη μόνιμη κατοικία στο Αγρίνιο.

Ομολογουμένως πλέον η κατάσταση προβληματίζει και στο Αγρίνιο όπου μάλιστα σε σχολείο της πόλης ακυρώθηκαν τα μαθήματα λόγω πιθανού κρούσματος την ώρα που και το Δικαστικό Μέγαρο παραμένει κλειστό για να ληφθούν τα προβλεπόμενα μέτρα μετά τη γνωστοποίηση κρούσματος σε δικηγόρο που βρισκόταν χθες στο χώρο.

Σημειωτέον εξάλλου πως χθες  ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Αιτωλοακαρνανίας με αφορμή τα κρούσματα κορωνοϊού τους κόλπους του ΕΚΑΒ Αγρινίου κάνοντας λόγο για «απαράδεκτη συμπεριφορά μερίδας συμπολιτών που ασκούν ψυχολογική και λεκτική βία εναντίων μας και εναντίων των οικογενειών μας, αυτό λέγεται μπούλινγκ».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.