Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Οικογένεια στο Καινούργιο αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση πως μέλος της δεν εχει κορονοϊό!

Οικογένεια στο Καινούργιο αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση πως μέλος της δεν εχει κορονοϊό!

Απηύδησε από τον αβάσιμη φημολογία…

Άνω –κάτω έχουν γίνει οι κοινωνίες χωριών της περιοχής του Αγρινίου από τις φήμες περί κρουσμάτων κορονοϊού σε αυτές. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις δεν πρόκειται για φημολογία αλλά για… ονοματολογία καθώς τα σενάρια προσωποποιούνται σε συγκεκριμενα άτομα.

Αυτό συνέβη προ τριημέρου στο Καινούργιο με αφορμή το γεγονός πως κάτοικος μετέβη στο νοσοκομείο και έκανε προληπτικά το τεστ. Η άκρατη φημολογία περί κρούσματος που ακολούθησε ανάγκασε την οικογένεια του να προβεί σε ανακοίνωση στο τοπικό kainourgiopress.blogspot.com/ για να ξεκαθαρίσει πως το τεστ ήταν αρνητικό και είναι στη… διάθεση οποιουδήποτε .

Αυτά αναφέρει η οποία άλλωστε θα μπορούσε απλώς να παραπέμψει στα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ σύμφωνα με τα οποία στην Αιτωλοακαρνανία δεν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο τοπικό blog:

“Αναφορικά με τις ψευδείς φήμες που θέλουν μέλος της οικογένειάς μας να νοσεί από τον νέο κορωνοϊό ,ως απάντηση δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση έχουμε και ότι ουδέποτε αρνήθηκε να υποβληθεί μέλος της οικογένειάς μας σε προληπτικό έλεγχο.

Το μόνο που μας ενδιαφέρει, είναι η διαφύλαξη της υπόληψης της οικογένειάς μας και η αποκατάσταση της αλήθειας ,καθώς θεωρούμε ότι μας θιγεί σε μεγάλο βαθμό.

Για το λόγο αυτό διαθέτουμε σε οποιαδήποτε επίσημη αρχή το ζητήσει ,αποτέλεσμα του σχετικού τεστ, το οποίο είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ ,και στο οποίο προληπτικά υποβλήθηκε μέλος της οικογένειάς μας.”

Καινούργιο 23-3-2020

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.