Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

«ΟΙΚΟθέατρο 2020» συνεχίζονται με επιτυχία οι παραστάσεις στη Ναύπακτο

«ΟΙΚΟθέατρο 2020» συνεχίζονται με επιτυχία οι παραστάσεις στη Ναύπακτο

Συνεχίζονται με επιτυχία  στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου, που διοργανώνει για 10η χρονιά  η Περιβαλλοντική οργάνωση “Πράσινο+Μπλε” με την υποστήριξη – συνδιοργάνωση του Δήμου Ναυπακτίας και της Περιφέρειας δυτικής Ελλάδας.

Την Κυριακή 23Φεβρουαρίου, υλοποιήθηκανοι θεατρικές παραστάσεις του4ου Δημοτικού σχολείου Ναυπάκτου τάξη δ’ καθώς και του Κ.Δ.ΑΠ Ναυπάκτουμε τα έργα «Η λίμνη το ‘σκασε» της Φεβρωνίας Ρεϊζίδου 4o ΔΣ  Ναυπάκτου τάξη Δ’και «Οι ήρωες της Ανακύκλωσης» Του Βασίλη Βαλαώρα  αντίστοιχα.

Τους θεατές καλωσόρισε όπως και κάθε Κυριακή ο υπεύθυνος συντονισμού δράσεων του Πράσινο +Μπλε Ξύδης Τάσοςενώ χαιρετισμούς έκαναν ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντόπουλος Δημήτρης, ο Αντιδήμαρχος Αντιρρίου Καραδήμας και η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ναυπακτίας Μαρία Ζιαμπάρα.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς του 4ου Δ.Σ. ΝαυπάκτουΤσολοδήμου Ουρανίαδασκάλα της δ’ τάξης και στη θεατρολόγο του σχολείου Φωτεινή Γιαλούρη. Επίσηςγια τα Κ.Δ.ΑΠ. Αντιρρίου συγχαρητήρια αξίζουν στην Νούλα Αγγελικήδασκάλα,στον Νικολάου Θωμά  μουσικό,  στην Κανέλου Λαμπρίναθεατρολόγο  στη Σιτοκωνσταντίνου Αγγελική χοροδιδάσκαλο και στη γυμνάστρια Καλτσά Χριστίνα, οιοποίοι με πολύ αγάπη σκηνοθέτησαν και στήριξαν τους μαθητές στην προσπάθειά τους.Χορηγοί της δράσης είναι το βούτυρο LURPAKτης εταιρίας Arla, η 1η ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας, τα αντιβακτηριδιακά υγρά μαντηλάκια Wet Hankies της εταιρίας ΜΕΓΑ και τα supermarketsΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη τους και την υποστήριξή τους.

Την Κυριακή 08 Μαρτίου στις 18:00 θα υλοποιηθούν οι επόμενες δύο θεατρικές μας παραστάσεις:

«Ο φασταφούντης και η ΛΑΙΗΝΤΥ ΛΑΙΝ » του Βασίλη Αναστασιάδη, από το 6ο Δ.Σ. Ναυπάκτου – τάξη Γ

«Δράκε Δράκε είσαι εδώ; » από το2ο ΚΔΑΠ Ναυπάκτου

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.