Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, 2020

Οκτώ ακόμη συλλήψεις αλλοδαπών στην Αιτωλοακαρνανία

Οκτώ ακόμη συλλήψεις αλλοδαπών στην Αιτωλοακαρνανία

Τέσσερις Σύριοι και τέσσερις Αλβανοί συνελήφθησαν χθες (23 Ιουλίου 2020)  απο τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Οι Σύριοι , τρεις γυναίκες και ένας άνδρας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ακτίου-Βόνιτσας στο αεροδρόμιο Ακτίου  καθώς αποπειράθηκαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς προς Άμστερνταμ και Βερολίνο με πλαστά έγγραφα και σε  βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και χρήση κλεμμένων και πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και απόπειρα παράνομης εξόδου από την Χώρα.

Ειδικότερα, οι αλλοδαποί μετέβησαν διαδοχικά στον Αερολιμένα Ακτίου και κάνοντας χρήση κλεμμένων, πλαστογραφημένων και παραποιημένων ταξιδιωτικών εγγράφων, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ολλανδία.Τα κλεμμένα, πλαστά και παραποιημένα ταξιδιωτικά έγγραφα καθώς και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν οι αλλοδαποί κατασχέθηκαν. Για τους τρεις  θα ακολουθηθεί το διοικητικό μέτρο της απέλασης .

Εξάλλου το περασμένο βράδυ στην περιοχή του Αγρινίου συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας τέσσερις Αλβανοί (45, 46, 36 και 27 ετών) καθώς βρισκόταν στη χώρα παράνομα μιας και δεν διέθεταν χωρίς τα νόμιμα έγγραφα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.