Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, 2022

Όλα στο φως!

Όλα στο φως!

str2

Προβοκατόρικος ο τίτλος σαν τις μεγάλες αποκαλύψεις που σφυράνε παντού τριγύρω μας. Βασικά πρόκειται για μια ελεγεία από memes που παρουσιάζει από την έξοδο Μιχάλη από το νοσοκομείο μέχρι μια κοπή πίτας στο ΤΕΕ κι από ένα ήσυχο απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου μέχρι  τον χειρότερο εφιάλτη που κυκλοφορεί στο Μεσολόγγι, ότι οι υποδομές του 2/39 ενδόξου Συντάγματος μπορεί (από κάποια άρρωστα μυαλά) να προκριθεί  ως μελλοντικό hot spot. Το ακούσαμε, δεν το προτείνουμε, μην παρεξηγηθούμε. Και φυσικά, εννοείται δεν είναι ο Γιάτσεκ ο Γκοχ δίπλα στον πρόεδρο Βασίλη Φωτάκη. Είπαμε, να διαβάζεται υπεύθυνα η στήλη!

Κατά τα λοιπά, ήταν χρέος μας να αποδώσουμε τον λαϊκό παράγοντα και τα αισθήματά του όπως μας τα περιέγραψε η «Ελλήνων Συνέλευσις» σε επιστολή που μας έστειλε σε άπταιστα κεφαλαία ελληνικά(ποιος ξέρει γιατί). Αν δεν το καταλάβατε εσείς οι υπόλοιποι, και για το γεγονός ότι καταζητείται ο Αρτέμης ο Σώρρας, φταίνε τα ΜΜΕ. Τα καθεστωτικά, βέβαια, όχι τα άλλα τα ανεξάρτητα…

str3

1 (16)

2 (16)

str

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. G.M

    ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, <> ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΜΗΜΟΝΟΥ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΕΝΤΥΠΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΓΡΑΨΑΝ, ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ , ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΕΚΑΝΕ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΣΙ ΠΟΥ ΔΕΧΟΤΑΝ, Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΑ ΑΝΑΠΑΡΓΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΕΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΕΥΘΥΝΗ.. ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΣ ΦΑΙΝΙΜΕΝΟ. ΕΣΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΙΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ? ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ? ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΑΛΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ? ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ, ΑΠΛΑ ΕΙΔΕΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕΣ……..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.