Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Κεφαλόβρυσο: “Η Ωλενεία” ευχαριστεί τον Καραπάνο

Κεφαλόβρυσο: “Η Ωλενεία” ευχαριστεί τον  Καραπάνο

Τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου, Νίκο Καραπάνο, ευχαριστεί με ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κεφαλοβρύσου Σταμνάς “Η Ωλενεία”, σχετικά με την άμεση ανταπόκρισή του στα αιτήματα του συλλόγου. Ειδικότερα, τον ευχαριστεί για τον καθαρισμό από τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου του χώρου του παλαιού εργοταξίου, αλλά και για την αποδοχή του αιτήματός του για χρήση του παλαιού δημοτικού σχολείου.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση του συλλόγου:

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεφαλοβρύσου Σταμνάς “Η Ωλενεία”  ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νικόλαο Καραπάνο για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα που καταθέσαμε, με στόχο την αναβάθμιση της περιοχής μας μέσα από την βελτίωση χώρων που θα εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των συνδημοτών μας για αναψυχή, αθλητισμό και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Η πρώτη παρέμβαση αφορά τον καθαρισμό από το Δήμο Ι.Π Μεσολογγίου του χώρου του παλαιού εργοταξίου, με την προϋπόθεση να δημιουργηθούν σε αυτόν, χώροι όπως παιδική χαρά, πλατεία, γήπεδο μπάσκετ και γήπεδο ποδοσφαίρου 5χ5. Ακολούθως.Θετική ήταν και η ανταπόκριση του κ. Δημάρχου στο αίτημά μας για χρήση του παλαιού δημοτικού σχολείου Κεφαλοβρύσου, όπου μετά τη σύμφωνη γνώμη των θεσμικών οργάνων του Δήμου, το κτήριο συντηρήθηκε από το Σύλλογο και πλέον έχει μετατραπεί σε ένα “ζωντανό” πολιτιστικό σημείο για τον τόπο μας.

Θεωρούμε πως η συνεργασία του Δημάρχου κ.Νικόλαου Καραπάνο και του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου με το σύλλογό μας, έγινε στο πλαίσιο της συνεννόησης και επικοινωνίας, καθώς τα αιτήματα που υποβλήθηκαν εξετάσθηκαν προσεκτικά και ικανοποιήθηκαν με βάση συζήτησης την εγκυρότητα αλλά και την αναγκαιότητα τους. Είμαστε βέβαιοι για την συνέχεια της καλής και εποικοδομητικής συνεργασίας μας.

Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Μπουτσώλης

Η Γραμματέας
Μαρία Πεταρούδα

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.