Παρασκευή, 29 Μαΐου, 2020

Όλοι πληρώνουμε τώρα!Στο mail μας τα πρόστιμα για ανασφάλιστα οχήματα!

προστιμο

Όπως και να έχει το πράγμα, είτε υπογράψαμε χθες επιτροπεία για άλλα 43 χρόνια με 3,5% και 2% πλεονάσματα, όπως λέει ο δοσιλογικός Τύπος, είτε τέλειωσαν τα μνημόνια και έπεσε αναπτυξιακή ρήτρα από τον Μακρόν, όπως λέει ο Στραβελάκης κι ο Χατζηνικλάου που δεν είναι δοσίλογοι, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα γάλατα έχουν σφίξει αν έχετε το όχημά σας ανασφάλιστο.

Φίλοι της στήλης από χθες τηλεφωνούν μέσα στον πανικό και μας λένε πως το Τaxis τους ενημερώνει στο mail(!)πως, μετά από διασταύρωση που έγινε, έχουν φάει ήδη πρόστιμο γιατί δεν έχουν ασφαλίσει το όχημά τους και να πάνε γρήγορα να το ασφαλίσουν αλλιώς θα τα βρουν μπροστά τους και με το ΑΦΜ τους!

Ασφαλιστής στο Αγρίνιο που είχε δώσει το δικό του mail για να ειδοποιεί τον πελάτη του(μια και ο τελευταίος δεν είχε και πολύ σχέση με τις σύγχρονες τεχνολογίες)το υπουργείο Οικονομικών, έλαβε ειδοποίηση πως έχει πέσει ήδη πρόστιμο 250 ευρώ και έπεται συνέχεια.

Αναγνώστης του agrinionews.gr μας ενημέρωσε ότι έλαβε mail στις 4 το πρωί από το Taxis, η οποία τον ενημερώνει επίσης για πρόστιμο 250 ευρώ για το μηχανάκι(!) του και τον καλεί να κάνει τα απαραίτητα.

Και τώρα, πως το αποκαλούμε αυτό; «Μπαίνει μια τάξη» ή «τεχνοφασισμό»; Το μόνο σίγουρο είναι πως έρχονται άλλες εποχές και με αριστερή κυβέρνηση. Κι ας αφήσουμε τι θα συνέβαινε αν σήμερα κυβερνούσε ο Κούλης και είχε φάει κανένας «Κολοκοτρωναίος» στις τέσσερις τα χαράματα 250 ευρώ πρόστιμο. Σημασία έχει τι γίνεται από δω και πέρα. Κι αυτό που γίνεται είναι απλό: για να έρθει η ανάπτυξη και να παίρνουμε «υπερδόσεις», να χαίρεται η ΕΡΤ, θα πλερώνουμε όλοι. Άπαντες!

Καιρός ήταν! Τι; Όχι;

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. ΖΩΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    Λυπάμε αλλά θα περίμενα μια ξεκάθαρη θέση για το αν όλοι πρέπει να πληρώνουμε και να έχουμε ασφαλισμένα το οχήματα που έχουμε στην κατοχή μας και κυκλοφορούμε. Τώρα τι σχέση έχει η ΕΡΤ δεν το κατάλαβα, τα ασφάλιστρα πάνε στην ΕΡΤ;

  2. CHRISTOS

    Γ.Σ .ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ Η’ΟΧΙ ?ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ Η’ΛΑΘΟΣ ?ΕΑΝ ΣΕ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΣ Η’ΘΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ?ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Η’ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ?

  3. RIPT

    Μια δευτερη, πιο προσεκτικη αναγνωση, βοηθαει παντα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.