Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Σπήλιος Λιβανός: «Όλοι μαζί μπορούμε για ένα καλύτερο αύριο» (βίντεο)

Σπήλιος Λιβανός: «Όλοι μαζί μπορούμε για ένα καλύτερο αύριο» (βίντεο)

«Οι πολίτες έχουν ήδη κρίνει και έχουν επιλέξει. Απέναντι στον λαϊκισμό και τη δημαγωγία του κύριου Τσίπρα επιλέγουν την ενότητα και την αλήθεια της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Επιλέγουν ένα όραμα ελπίδας για το μέλλον. Ένα όραμα που ενεργοποιεί ένα μεγάλο κοινωνικό ρεύμα, στο οποίο όλοι θα έχουμε θέση, και όλοι θα δούμε τη ζωή μας να βελτιώνεται. Γιατί, όπως πολύ σωστά λέει και το σύνθημά μας “Ελλάδα μπορούμε”, όλοι μαζί μπορούμε για ένα καλύτερο αύριο» τόνισε ο Σπήλιος Λιβανός.

Επισήμανε επίσης πως η ΝΔ είναι ένα κόμμα που προστατεύει και ενισχύει τα λαϊκά στρώματα, αποφεύγοντας τη διολίσθηση στο λαϊκισμό και το διχασμό.
“Απέναντι στο λαϊκισμό και τη δημαγωγία του κ.Τσίπρα, επιλέγουμε την ενότητα και την αλήθεια του λόγου της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Λάθη έγιναν, αλλά πλέον ο λαός γνωρίζει ότι παλέψαμε δίπλα του, μαζί του, για αυτόν. Είμαστε το κόμμα της μεσαίας τάξης, η ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας.” τόνισε ο κ. Σπήλιος Λιβανός μεταξύ άλλων και συνέχισε υπογραμμίζοντας την πίστη του πως “η αλήθεια που εκφράζει ο πολιτικός μας λόγος, προστατεύει και ενισχύει τα λαϊκά στρώματα, κρατώντας μας μακριά από το λαϊκισμό και το διχασμό. Στόχος μας είναι οι πολιτικές που θα ακολουθήσουμε να έχουν γραμμή ορίζοντα, το κοινό μέλλον όλων των Ελλήνων”, ανέφερε.

Στην ομιλία του στο Συνέδριο της ΝΔ, ο σύμβουλος Επιχειρηματικότητας του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης, κατηγορώντας την πως πήγε τη χώρα πίσω σε όλους τους τομείς.«Στα εθνικά θέματα μας ζητά να αναγνωρίσουμε μακεδονική γλώσσα και εθνότητα. Στην οικονομία μας χρέωσε πάνω από 100 δισ. ευρώ συνθλίβοντας τη μέση ελληνική οικογένεια με μια άνευ προηγουμένου σκληρή και άδικη φορολογική πολιτική. Στα θέματα της ασφάλειας η παρέα της Κουμουνδούρου αφήνει κλέφτες, δολοφόνους και τρομοκράτες να κάνουν βόλτες στις γειτονιές μας. Την ίδια ώρα οι ίδιοι οι δικαστές μιλούν για παρεμβάσεις στο έργο της δικαιοσύνης. Αυτό είναι το έργο του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου που έχουν το θράσος να μας κουνούν και το δάχτυλο. Και γι’ αυτό σύντομα θα αποτελούν ένα θλιβερό κεφάλαιο της ένδοξης ελληνικής ιστορίας» δήλωσε ο κ. Λιβανός.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

 1. Κ.Σ.

  ……..και μετά από τέτοιες βαρυσήμαντες δηλώσεις, θα σου πω εγώ την συνέχεια :
  1.θα ξαναγράψεις κάποια άρθρα που θα τσακίσουν κόκαλα
  2. Όσο πλησιάζει η ημερομηνία των εκλογών θα παρακαλάς για μια χειραψία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης μας. Να ξέρεις εδώ είναι Αγρινιο και η πρωτεύουσα του νόμου είναι το Μεσολόγγι. Μην μπερδευτείς.
  3. Αφού δεν αναγνωρίσουμε την πολύμηνη προσφορά σου στον νόμο μας θα εξαφανιστείς έως τις επόμενες εκλογές.
  Πας στοίχημα ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.