Κυριακή, 16 Μαΐου, 2021

65 μονάδες συγκεντρώθηκαν στην ολοήμερη αιμοδοσία στο Αγρίνιο

65 μονάδες συγκεντρώθηκαν στην ολοήμερη αιμοδοσία στο Αγρίνιο

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε από το πρωί σήμερα, Παρασκευή 23 Απριλίου, στο Παπαστράτειο Μέγαρο στο Αγρίνιο με μεγάλη συμμετοχή.

Οι εθελοντές αιμοδότες μπορούσαν να προσέρχονται από 8.00 π.μ. μέχρι 2.00 μ.μ. και από τις 5.00 μ.μ. μέχρι 8.00μ.μ.

Η αιμοδοσία για τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια, έγινε τηρώντας όλα τα μέτρα που προβλέπει ο ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Υγείας. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 65 μονάδες αίματος ενώ τις απογευματινές ώρες προσήλθαν κυρίως νεαροί αιμοδότες.

Στο χώρο της  υπήρχε και bazaar με λαμπάδες και άλλα πασχαλινά είδη, τα οποία κατασκεύασαν εθελόντριες του Συλλόγου, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στον Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

“Καλούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες και κάθε υγιή πολίτη, από 18-65 ετών, να δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας στα παιδιά που αντιμετωπίζουν τώρα την ασθένεια -καθώς και σε κάθε συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη – αφιερώνοντας 10΄Λεπτά από το χρόνο μας προσφέροντας αίμα!”, αναφέρουν οι διοργανωτές.

Συνδιοργανώνουν:

-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
-ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ)
-ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Γ.Ε.Α.)
-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Α ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Η σχετική ενημέρωση:

«Αυτό το Πάσχα ανάβουμε τη «ΦΛΟΓΑ» στις καρδιές μας»

Δίνουμε αίμα για τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια.

Την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γ.Ε.Α., στην Πλατεία Παναγοπούλου 4 στο Αγρίνιο, από 8.00 π.μ. μέχρι 2.00 μ.μ. και από τις 5.00 μ.μ μέχρι 8.00μ.μ. καλούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες και κάθε υγιή πολίτη, από 18-65 ετών, να δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας στα παιδιά που αντιμετωπίζουν τώρα την ασθένεια -καθώς και σε κάθε συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη – αφιερώνοντας 10΄Λεπτά από το χρόνο μας προσφέροντας αίμα!

Επίσης, στον χώρο που θα διεξάγεται η αιμοδοσία, θα υπάρχει bazaar με λαμπάδες και άλλα πασχαλινά είδη, τα οποία κατασκεύασαν εθελόντριες του Συλλόγου, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στον Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

Η Αιμοδοσία θα διεξαχθεί τηρώντας όλα τα μέτρα που προβλέπει ο ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Υγείας.

Για την μετακίνηση των εθελοντών αιμοδοτών στέλνουμε sms τον αριθμό 1 στο 13033 ή σημειώνουμε το Β1 στη βεβαίωση μετακίνησης.

Παρακαλούνται οι εθελοντές να έχουν μαζί τους ταυτότητα και ΑΜΚΑ.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ – ΣΩΖΟΥΜΕ ΖΩΕΣ!!!

Οι φωτογραφίες του Δημήτρη Ρουμελιώτη από το Facebook:

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.