Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Ολοκληρώθηκαν οι θεατρικές παραστάσεις των Δημοτικών Σχολείων στη Ναύπακτο

Ολοκληρώθηκαν οι θεατρικές παραστάσεις των Δημοτικών Σχολείων στη Ναύπακτο

pol-prasino-mple-paras1-640-x-275
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι θεατρικές παραστάσεις των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου τις οποίες διοργάνωσε στη Παπαχαραλάμπειο αίθουσα για 7η συνεχόμενη χρονιά, η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον “Πράσινο+Μπλε”.

Η αυλαία έπεσε την Κυριακή (12 Μαρτίου) με την θεατρική παράσταση «Ο πλανήτης εκπέμπει S.O..S.» που παρουσίασαν με πολύ αγάπη τα παιδιά του Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Κ.Δ.ΑΠ-μεΑ  του Δήμου Ναυπακτίας,

pol-prasino-mple-paras2 (640 x 272)Οι παρευρισκόμενοι θεατές κάθε ηλικίας, χειροκρότησαν με συγκίνηση τη προσπάθεια των παιδιών και των φροντιστών τους, εισπράττοντας πολλαπλά μηνύματα. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς και φροντιστές του κέντρου, καθώς και στην εθελόντρια θεατρολόγο Λαμπρίνα Κανέλου που επιμελήθηκε την παράσταση. Την θεατρική παράσταση  παρακολούθησαν ο βουλευτής Νομού Αιτωλοακαρνανίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ναυπάκτου ως εκπρόσωπος του δήμου Ναυπακτίας Νίκος Πλούμης, η δημοτική σύμβουλος και πρώην πρόεδρος της Κοινωφελούς Μαρία Ζιαμπάρα και ο πρώην δήμαρχος Ναυπάκτου Γιάννης Νταουσάνης.

pol-prasino-mple-paras3 (640 x 326)

Η δράση υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπακτίας, την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας –  Δνσης Α’βάθμιας εκπαίδευσης Νομού Αιτωλοακαρνανίας, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ – Κύκλος Ελληνικού  Παιδικού Βιβλίου και υποστηρίχθηκε από βούτυρο Lurpak της εταιρίας Arla, την Γέφυρα ΑΕ Ρίου – Αντιρρίου , την 1η ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας, τα υγρά μαντηλάκια Wet Hankies της εταιρίας ΜΕΓΑ και την εταιρία πλαστικών Κοτρώνης, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Στο “ΟΙΚΟθέατρο 2017” συμμετείχαν συνολικά πάνω από 120 μαθητές και παρακολούθησαν τις παραστάσεις πάνω από 1.500 θεατές.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.