Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Ολοταχώς για lockdown τύπου Δυτικής Αττικής σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα και Σιάτιστα

Ολοταχώς για lockdown τύπου Δυτικής Αττικής σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα και Σιάτιστα

Οι πληροφορίες του ethnos.gr αναφέρουν ότι οι ανακοινώσεις για το σκληρότερο lockdown θα γίνουν στις 18:00 κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορονοϊό

Το lockdown τύπου Δυτικής Αττικής φαίνεται να έχει «κλειδώσει» και για την Κοζάνη και για την Πτολεμαΐδα και για τη Σιάτιστα. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του ethnos.gr, η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να επιβάλλει ακόμη σκληρότερα μέτρα σε Κοζάνη, Σιάτιστα και Πτολεμαΐδα, βλέποντας ότι τα κρούσματα κορονοϊού δεν μειώνονται.

Οι πληροφορίες του ethnos.gr αναφέρουν ότι οι ανακοινώσεις για τα σκληρότερα μέτρα θα γίνουν στις 18:00 κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορονοϊό αλλά ακόμη και αν δεν γίνουν σήμερα, η απόφαση έχει «κλειδώσει». Οι λοιμωξιολόγοι έχουν εισηγηθεί στον πρωθυπουργό ότι πρέπει να παρθούν αυστηρότερα μέτρα και εκεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πάρει την απόφασή του, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο περιορισμός της διασποράς των κρουσμάτων από κορονοϊό.

Μόλις χθες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, από την Κοζάνη είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τον κορονοϊό και είχε προειδοποιήσει ότι θα ληφθεί κάθε μέτρο, προκειμένου να ελεγχθεί η πανδημία. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, στην ανακοίνωση στις 18:00 αναμένεται να γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Πηγή: ethnos.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.