Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Η ολυμπιονίκης Ευαγγελία Πλατανιώτη από τη Ναύπακτο στο παιχνίδι επιβίωσης «Nomads»

Η ολυμπιονίκης Ευαγγελία Πλατανιώτη από τη Ναύπακτο στο παιχνίδι επιβίωσης «Nomads»

Ευαγγελία-Πλατανιώτη-640x960-1Μια νέα πρόκληση ξεκινά για την αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης που συμμετέχει με την μπλε ομάδα «Ωκεανός» στην απόλυτη περιπέτεια που εκτυλίσσεται στις Φιλιππίνες. 

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη με καταγωγή από τη Ναύπακτο, είναι αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 μαζί με την Εβελίνα Παπάζογλου πήραν την 10 θέση. Το γεγονός αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε λίγους μήνες αργότερα, η Ευαγγελία Πλατανιώτη, να αναδειχθεί κορυφαία αθλήτρια του στίβου για το 2016!

Συν τοις άλλοις, στο Λονδίνο η Ναυπάκτια αθλήτρια μαζί με την Σολωμού είχαν κατακτήσει την 8η θέση, ενώ διαθέτει πολλές διακρίσεις σε παγκόσμια, ευρωπαϊκά και μεσογειακά πρωταθλήματα.

Διαθέτει την σωματική κατάσταση, αλλά και την πειθαρχία για να πάρεις μέρος σε ένα παιχνίδι διαβίωσης και αναμένεται να ομορφύνει τους τηλεοπτικούς δέκτες με την γοητευτική εμφάνισή της και την γλυκύτητα στην έκφρασή της.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα αγωνίζεται με την μπλε ομάδα «Ωκεανός», η οποία αποτελείται από άτομα που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο του αθλητισμού. Η δεύτερη ομάδα, είναι η ομάδα Φωτιά, με χρώμα το κόκκινο και απαρτίζεται από πρόσωπα της showbiz. Η τρίτη και τελευταία ομάδα, είναι η ομάδα Ζούγκλα με χρώμα το πράσινο. Στην ομάδα Ζούγκλα θα δούμε, ανθρώπους, πολίτες του κόσμου, με ευρύ background, διαφορετικά ενδιαφέροντα και εξαιρετικές αθλητικές ή/και πνευματικές επιδόσεις.

Το Nomads κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 στις 21:00 στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Στο νησί Palawan των Φιλιππίνων, 12 βδομάδες, 21 παίκτες χωρισμένοι σε 3 ομάδες, 3 περιοχές διαμονής. Συνεχής μάχη για τη διαμονή, επιβίωση, και παραμονή στο παιχνίδι. 1 νικητής, 1 χρηματικό έπαθλο των 150.000€!

 http://iaitoloakarnania.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.