Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Ομάδα επιχειρηματιών του Αγρινίου κινείται για την διάσωση του Α.Ο.Α.

Ομάδα επιχειρηματιών του Αγρινίου κινείται για την διάσωση του Α.Ο.Α.

Η κατάσταση στο μπάσκετ του Α.Ο. Αγρινίου είναι γνωστό πως είναι εξαιρετικά δύσκολη, με  πολλά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για «θαύμα αν η ομάδα μπορέσει να ανταποκριθεί και να αποφύγει  ακόμη και την διάλυση».

Μέσα σε αυτό το κλίμα και για να μην χαθεί μια προσπάθεια που με τόσο κόπο χτίστηκε, ομάδα επιχειρηματιών από την περιοχή του Αγρινίου ήδη έκανε την πρώτη συνάντηση αναζητώντας λύσεις στο πρόβλημα.

Υπάρχει διάθεση για ενεργό οικονομική στήριξη από τους συγκεκριμένους επιχειρηματίες προκειμένου να μην χαθεί η συγκυρία για το μπάσκετ της Αιτωλοακαρνανίας, ειδικά και με την συμμετοχή του Χαρίλαου Τρικούπη στην Α1 κατηγορία.

Θα ακολουθήσουν νέες επαφές όπου θα οριστικοποιηθεί η συμμετοχή των εμπλεκόμενων που θέλουν την διάσωση του Α.Ο.Α . Πρώτος στόχος να λυθούν τα θέματα που έχουν ανακύψει από τις υποχρεώσεις προς το τεχνικό τιμ και τους παίκτες.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει και κάλεσμα προς τον κόσμο της πόλης να στηρίξει την ομάδα και να συνδράμει στην προσπάθεια της ομάδας των επιχειρηματιών.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΝΤΑΦΥ

    Οι επιχειρηματίες του Αγρινίου έχουν μάθει να βγάζουν λεφτά και όχι να βάζουν…… Οπότε άνθρακες ο θησαυρός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.