Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021

Tρολάρουν Καραπάνο

Tρολάρουν Καραπάνο

Η ομάδα «SOS Αιτωλικό» θυμίζει: «Αστέρια, καθαροί άνθρωποι, γάργαροι σαν το νερό»…

Λοιπόν, χωρίς περιστροφές, η νο1 «τρολιά» που αφορά σε όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας με τις ελληνοποιήσεις στο Μεσολόγγι, είναι από την ομάδα στο facebook με το όνομα «SOS Αιτωλικό».

Δεν ήταν ποτέ φιλικός λογαριασμός προς τον δήμαρχο Νίκο Καραπάνο. Ειδικά στο θέμα του νερού, όποιος μπει και τσεκάρει την σελίδα θα δει δεκάδες αναρτήσεις με… τιμολόγιο, για το τι πληρώνουν οι πολίτες αλλού για καθαρό νερό και αποχέτευση και τι συμβαίνει στο Αιτωλικό.

Οπότε μπορείτε να φανταστείτε τι συνειρμούς κάνει ο επισκέπτης της σελίδας όταν πέφτει πάνω στην ανάρτηση με τον δήμαρχο Μεσολογγίου(Αιτωλικού και Οινιάδων) να λέει για την δημοτική του ομάδα ότι είναι «αστέρια», «καθαροί άνθρωποι», «γάργαροι σαν το νερό», την βραδιά που κέρδισε τις εκλογές πριν τέσσερα χρόνια!

Περιττό να πούμε ότι και η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων της παράταξης Καραπάνου, που δεν έχουν καμία σχέση με όσα έχουν βγει στη δημοσιότητα το τελευταίο διάστημα, πρέπει να γελάνε!

Φυσικά, τίποτε δεν είναι τυχαίο, όλα έχουν ένα υπόβαθρο. Όλοι θυμούνται τις επικές δηλώσεις Καραπάνου εκείνο το βράδυ. Δηλώσεις που ακόμα έχουν πέραση στα social media και που τώρα θα πάρουν πάλι πολλές θεάσεις… Μην ξεχνάμε ότι εκείνη τη βραδιά είχε βγει ο κ. Καραπάνος και είχε πει το, διάσημο πλέον, «Νίκο Καραπάνε, ότι θες για το Αιτωλικό(πρώτο- πρώτο κιόλας!), τις Οινιάδες και το Μεσολόγγι». Αυτό που υποτίθεται ότι του είχε πει στο τηλέφωνο ο τότε πρωθυπουργός.

Ε, τα λένε κάτι τέτοια και να γράφει η κάμερα; Δεν τα λένε…

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΑΝΤΑΡΤΣίΟΥ

    Νίκο εσύ δεν προνόησες να έχεις έναν Άκη για στήριξη.
    Τώρα παλεύεις μόνος. Άκη βοηθάς παντού τα συντρόφια ή χρεώνεις εκτός έδρας;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.