Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Με ομιλία του στους ετεροδημότες της Πάτρας ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο Μάριος Σαλμας

Με ομιλία του στους ετεροδημότες της Πάτρας ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμας. Έλαβε χώρα σήμερα παρουσία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη και των βουλευτών Αχαΐας Ανδρέα Κατσανιώτη και Ιασωνα Φωτήλα αλλά και του πρώην Βουλευτή Θανάση Νταβλούρου.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα αναφέρθηκε στην εικοσαετή παρουσία του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στην ανάγκη να υπάρξει συστράτευση για τον τελικό στόχο και ο καθένας να κάνει το ατομικό του χρέος αυτές τις 35 κρίσιμες μέρες.

Ο Μάριος Σαλμάς έκανε λόγο “για επιτακτική ανάγκη να επιτευχθεί ο δεύτερος μεγάλος στόχος μετά την νίκη στις ευρωεκλογές που δεν είναι άλλος από την εκλογή του Νεκτάριου Φαρμάκη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Και αμέσως μετά ο τρίτος που είναι η νίκη στις εθνικές εκλογές”. Αναφέρθηκε εκτενώς και επαινετικά για την τύχη της Νέας Δημοκρατίας να έχει στο τιμόνι τον Κυριάκο και την τύχη της χώρας να τον έχει πρωθυπουργό.

Αξίζει να σημειωθεί η ετοιμότητα του επιτελείου του Βουλευτή που οργάνωσαν την εκδήλωση σε μια ημέρα.

Συνεργάτες του τόνιζαν ότι επέσπευσε την εκδήλωση για να βοηθήσει τον Νεκτάριο Φαρμάκη αφού είναι και προσωπικό του στοίχημα να αναδείξει τα προσόντα του Νεκτάριου Φαρμάκη και να κερδηθεί η Περιφέρεια. Αυτός ήταν εξάλλου και ο λόγος της υποψηφιότητας της αδελφής του Μαρίας στο συνδυασμό του Φαρμακη όπου εκλέχθηκε πρώτη σε σταυρούς παρότι ανακοίνωσε πριν 10 μέρες την υποψηφιότητα της .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.