Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021

Ομιλία Βασίλη Αντωνόπουλου στο Αγρίνιο: «Η συγκλονιστική σας παρουσία με κάνει να θεωρώ τη νίκη δεδομένη!»

Ομιλία Βασίλη Αντωνόπουλου στο Αγρίνιο: «Η συγκλονιστική σας παρουσία με κάνει να θεωρώ τη νίκη δεδομένη!»

Συγκινημένος μπροστά σε πλήθος κόσμου μίλησε χθες βράδυ ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Βασίλης Αντωνόπουλος στο Αγρίνιο.

Το Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου αποδείχθηκε μικρό για τους εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ και του υποψήφιου βουλευτή, ο οποίος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα τόσο για το Κίνημα Αλλαγής, όσο και για τον ίδιο: «Η συγκλονιστική σας παρουσία με κάνει να θεωρώ τη νίκη δεδομένη!», είπε ο Β.Αντωνόπουλος.

Ο υποψήφιος βουλευτής υποσχέθηκε πως δε θα εγκαταλείψει ποτέ τις Αξίες και τις Αρχές με τις οποίες πορεύθηκε τόσα χρόνια και πως θα συνεχίσει να προσφέρει στους συμπολίτες και συμπατριώτες του ανιδιοτελώς, με τον τρόπο που ανέκαθεν το έπραττε: «Στις δύσκολες συνθήκες της κρίσης, προσέφερα και προσφέρω καθημερινά χωρίς προσωπικά ανταλλάγματα σε κάθε συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Δεν ξεπούλησα τις αρχές και τις αξίες μου και αρνήθηκα δελεαστικές προτάσεις του “πολιτικού χρηματιστηρίου”, στο οποίο πολλοί πρώην συνοδοιπόροι μας προσέφυγαν την τελευταία δεκαετία», τόνισε ο Β. Αντωνόπουλος, που καταχειροκροτήθηκε από το πλήθος.

Σε άλλο σημείο μίλησε για τα αναξιοποίητα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αιτωλοακαρνανίας και το όραμά του για την περιοχή: «Μόνο με την εφαρμογή του αναπτυξιακού σχεδίου “ΕΛΛΑΔΑ”, ο αγαπημένος μας τόπος μπορεί και επιβάλλεται να κάνει τα αναγκαία βήματα ανασυγκρότησης και να λάβει τη θέση που του αξίζει στο νέο παραγωγικό γίγνεσθαι της πατρίδας μας», είπε μεταξύ άλλων.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν ο Βασίλης Αντωνόπουλος αναφέρθηκε στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα και στη διαχρονική του πίστη και αφοσίωση σε αυτό: «Με ακούτε συχνά να αναφέρομαι στο κόμμα μας με το όνομα του ΠΑΣΟΚ. Είναι γιατί αυτό το όνομα αναφέρω από το 1974, με αυτό μεγάλωσα, σε αυτό πίστεψα και πιστεύω, όπως όλοι μας», είπε φανερά συγκινημένος.

Στη μεγάλη συγκέντρωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρώην βουλευτής , Νομάρχης και Δήμαρχος Αγρινίου Γ. Βαινάς, η αντιπεριφερειάρχης Χρ. Σταρακά, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Λύτρας, ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου κ. Θωμάς Κουτσουπιάς, ο κ. Καπώνης από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. agr11

    Το είδαμε και αυτό. Η κυρία 2 μήνες ακόμα για το φαίνεσθαι Βασίλη και από πίσω μόνο Θάνο…σας πήρανε χαμπάρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.