Σάββατο, 4 Απριλίου, 2020

Όμορφη μουσική βραδιά για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

1

Μια όμορφη μουσική βραδιά έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 01/10/16 στον Δημοτικό Κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ του Αγρινίου.
Η ΕΛΕΠΑΠ στα πλαίσια των εκδηλώσεών της που πραγματοποιεί για την γνωστοποίηση του έργου της και την οικονομική της ενίσχυση διοργάνωσε υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου, μουσική συναυλία με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων ΣΑΩ του Συλλόγου ΔΡΑΣΗ Νεοχωρίου και μαέστρο τον κ. Σπύρο Χολέβα. Ερμηνευτές η κ. Ευγενία Γρέντζελου, η κ. Γεωργία Τριανταφύλλου και ο κ. Θοδωρής Νεοφώτιστος.
Η αίθουσα του ΑΝΕΣΙΣ πλημμύρισε με μελωδίες από τις μαντολινάτες και από μουσικές μεγάλων Ελλήνων και ξένων συνθετών όπως Μ. Θεοδωράκη, Θ. Μικρούτσικου, Μ. Χαντζιδάκι, Στ. Ξαρχάκου, Στ. Κραουνάκη, Α. Piazzola, P. Martin κ.α. Το κοινό ταξίδεψε και σιγοτραγούδησε για μιάμιση ώρα μαζί με τους ερμηνευτές της βραδιάς αποχωρώντας με όμορφη και νοσταλγική διάθεση.
Τα μέλη της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής ευχαριστούν θερμά για την επιτυχημένη συναυλία το Σύλλογο «Δράση» Νεοχωρίου και την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων, τον Μαέστρο κ. Σπύρο Χολέβα, τους ερμηνευτές κ. Ευγενία Γρέντζελου, η κ. Γεωργία Τριανταφύλλου και ο κ. Θοδωρή Νεοφώτιστο για τις υπέροχες ερμηνείες τους.
Ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς που βοήθησαν: Agrinio Copy Λευτέρης Σακκάς, Δ. Δάσσιος Staba Επιγραφές, Γραφικές Τέχνες Τσάντζαλος, Καρανίκας Ευθύμιος, Μεταλλογένεση Οικονόμου-Τσιακανίκας Ο.Ε., Mega Euronics ΒΡΑΧΑ Ε.Π.Ε. , Ν. Θανασούλας & Υιοί Ο.Ε.
Ευχαριστουύν το Δήμο Αγρινίου για την παραχώρηση της αίθουσας, τους χορηγούς επικοινωνίας τον ΑΧΕΛΩΟ T.V., τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.
Ευχαριστούν επίσης όλους τους φίλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωσή. «Η παρουσία τους μας δίνει δύναμη και κουράγιο να βάζουμε κάθε φορά υψηλότερους στόχους για την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση των παιδιών με αναπηρία», αναφέρει η ανακοίνωση.

2 3

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.