Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Όμορφη βραδιά και ελληνική κουζίνα στο Emileon περίμενε την Μπενφίκα μετά το φιλικό με τον Παναιτωλικό

Όμορφη βραδιά και ελληνική κουζίνα στο Emileon περίμενε την Μπενφίκα μετά το φιλικό με τον Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός είναι ο καλύτερος πρεσβευτής του Αγρινίου. Αυτό είναι γνωστό αλλά η παρουσία στην πόλη της Μπενφίκα ήρθε να το υπενθυμίσει με έμφαση.

Η αποστολή της ιστορικής πορτογαλικής ομάδας γνώρισε τις ομορφιές του τόπου επισκεπτόμενη την Τριχωνίδα, γνώρισε την αγρινιώτικη φιλοξενία και γνώρισε με τον καλύτερο τρόπο και την ελληνική κουζίνα.

Στον πολυχώρο κόσμημα του Αγρινίου, στο Emileon, η διοίκηση του Παναιτωλικού παρέθεσε δείπνο στην αποστολή της Μπενφίκα μετά τη διεξαγωγή του φιλικού.

Δίπλα στις πισίνες οι άνθρωποι των “Αετών” απόλαυσαν το μενού που ετοίμασε ο σεφ Κώστας Θωμάς. Μενού με γνήσιο ελληνικό στοιχείο αφού περιλάμβανε από τζατζίκι έως κοντοσούβλι και σουβλάκι.

Παρούσα στο δείπνο σύσσωμη η αποστολή της Μπενφίκα, ο μεγαλομέτος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας, η διοίκηση και το τεχνικό τιμ.

Οι άνθρωποι των δύο ομάδων αντάλλαξαν απόψεις, καλαμπούρισαν και πέρασαν χαλαρές στιγμές .’Ισως περισσότερες ο… Λουτσιάνο που συνοδευόταν από τη μητέρα, τη σύζυγο και το παιδί του.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Μάκης Μπελεβώνης και ο επικεφαλής της πορτογαλικής αποστολής Joel Mojta αντάλλαξαν αναμνηστικά ενώ σε όλα τα παρόντα μέλη της ομάδας της Λισσαβόνας δόθηκε δώρο ένα πακέτο με τοπικά προϊόντα της Αιτωλοακαρνανίας.

Η Μπενφίκα από το Αγρίνιο αποχώρησε με τις καλύτερες των εντυπώσεων για την περιοχή και για τον Παναιτωλικό τιμώντας τον με την παρουσία της που ήταν η συνέχεια του μνημονίου συνεργασίας που συνδέει πλέον τις δυο ομάδες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Η ΠΟΛΗ ΑΛΛΑΞΕ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.