Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022

Όμορφο γλέντι από την ΟΠΣΥΞ

Όμορφο γλέντι από την ΟΠΣΥΞ

36Όμορφη χοροεσπερίδα πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.), στην ταβέρνα «Μουριές» στο Περιστέρι, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017. Μια βραδιά, όπου κυριάρχησε η ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, το κέφι και η διασκέδαση. Στη χοροεσπερίδα συμμετείχαν πολλοί Ξηρομερίτες που διαμένουν στην Αθήνα και διασκέδασαν με καλή ελληνική μουσική και τραγούδι.
Τους πατριώτες καλωσόρισε εκ μέρους του Κ.Σ. της Ομοσπονδίας, ο Πρόεδρος Δημήτρης Στεργίου, ο οποίος στο σύντομο λόγο του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους συμπατριώτες και φίλους, ευχήθηκε καλή διασκέδαση, υγεία και χαρά και το συντομότερο δυνατόν το πολιτιστικό κίνημα να ξεπεράσει τα προβλήματα και να βαδίσει ξανά το δρόμο των επιτυχιών.
Στη συνέχεια χαιρετισμό έκανε ο Δήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης και ο πατήρ Νεκτάριος Γερονικολός.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Ξηρομέρου, Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο προϊστάμενος Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνα Ν. Ιωνίας και υπεύθυνος των συσσιτίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, πατήρ Νεκτάριος Γερονικολός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ζωγράφου, π. Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Χρήστος Κλαδευτήρας, ο π. Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ., συγγραφέας, Νίκος Μήτσης, ο Πρόεδρος της Ο.ΣΥ.ΒΑ., Χρήστος Σαλαούνης και ο Γραμματέας Δημήτρης Μασκλαβάνος, ο Πρόεδρος της Ο.ΣΥ.Τ., Δημήτρης Χριστόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, Κώστας Γεωργούλας και ο Αντιπρόεδρος Νίκος Ναούμης, ο Σπύρος Βενέτης πρώην μέλος των Κ.Σ. της Ο.Π.ΣΥ.Ξ., ο Γ. Γραμματέας της Ο.Μ.Ε. Ο.Τ.Ε. , Δημήτρης Φούκας, ο π. Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων στον ΟΤΕ, Νίκος Κασόλας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Στάνου και μέλος του Κ.Σ. της Ο.ΣΥ.ΒΑ., Σπύρος Καραδήμας, ο Γεώργιος Τσέλιος μέλος του Δ.Σ. της ΞΕ.ΛΟ.Τ., ο π. Πρόεδρος του Συλλόγου Μπαμπίνης, Σπύρος Μπενέκος, ο Πρόεδρος του Λαρισαϊκού Αγίου Παύλου Ανδρέας Βλάχος και ο προπονητής Αποστόλης Τσιλίκας, από την Ένωση Αστακηνών ο Χρήστος Μάντζαρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φολόης Ηλείας, Μέγας Κυριακόπουλος, Πρόεδροι και Μέλη των Συλλόγων Μελών της Ομοσπονδίας.
Ευχές για καλή επιτυχία έστειλε ο Πρόεδρος της ΑΙ.ΠΟ.Ε. καθηγητής Παναγιώτης Κοντός.
25

26

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.