Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Ονοματολογία και για την 6η ΥΠΕ

Ονοματολογία και για την 6η ΥΠΕ

Τέλος Αυγούστου- αρχές Σεπτέμβρη προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί η αλλαγή των διοικητών των Υγειονοµικών Περιφερειών (ΥΠΕ), μεταξύ αυτών βεβαίως και της 6ης που εδρεύει στην Πάτρα και έχει στη δικαιοδοσία της και την Αιτωλοακαρνανία.

Οι διεργασίες και σε αυτή την περίπτωση έχουν αιτωλοακαρνανικό άρωμα. Τόσο αναφορικά με τους απερχόμενος όσο και με τους… επερχόμενους. Καταρχάς ειδική μνεία πρέπει να γίνει στην περίπτωση του Αγρινιώτη υποδιοικητή της ΥΠΕ Μίλτου Ζαμπάρα ο οποίος κράτησε μια αξιοπρεπέστατη στάση σπεύδοντας να αναφέρει πως δεν μπορεί να υπερασπιστεί ένα αντίθετο με τα πιστεύω του πολιτικό πρόγραμμα και να υποβάλλει την παραίτηση του η οποία έχει γίνει αποδεκτή από την πολιτική ηγεσία. Συμμετείχε ωστόσο ως όφειλε στη συνάντηση των διοικητών και υποδιοικητών των επτά Υγειονομικών Περιφερειών με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια που τούς ζήτησε να αποτυπώσουν τις προτεραιότητες καθώς και τα στοιχεία των οικονομικών αναγκών των ΥΠΕ.

Αναφορικά με τους …επερχόμενους η αγρινιώτικη διάσταση έχει να κάνει με τον Νίκο Κατσακιώρη για τον οποίο συγκλίνουσες πληροφορίες θέλουν να βολιδοσκοπήθηκε για τη θέση του διοικητή της 6ης ΥΠΕ. Κάτι τέτοιο ωστόσο λέγεται πως δεν ήταν στις προθέσεις του πρώην διοικητή του νοσοκομείου Άρτας.

Παράλληλα ακούγεται για τη θέση έντονα το όνομα του Αχαιού, πρώην διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, Χαράλαμπου Μπονάνου το όνομα του οποίου ωστόσο διακινείται και μια από τις θέσεις των αντιπεριφερειαρχών καθώς εξελέγη με το συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη.

Τη θέση του υποδιοικητή της ΥΠΕ πάντως εποφθαλμιούν αρκετοί Αιτωλοακαρνάνες με κάποιες κυρίες να έχουν ήδη… βολιδοσκοπήσει τους αρμοδίους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.