Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Οπαδός του Παναιτωλικού τα έψελνε στα ΜΜΕ για την διαιτησία…

Οπαδός του Παναιτωλικού τα έψελνε στα ΜΜΕ για την διαιτησία…

Δεν άντεξε ένας φίλαθλος του Παναιτωλικού χθες τις αποφάσεις του διαιτητή που τον είχαν εξοργίσει και αποφάσισε να απευθυνθεί σε εκείνους που- καλώς ή κακώς- τα ακούν σε αυτές τις περιπτώσεις. Έτσι γύρισε προς τα δημοσιογραφικά θεωρεία κι άρχισε να φωνάζει «δεν βλέπετε τι γίνεται; Γιατί δεν γράφετε τίποτε για την αλητεία προς τον Παναιτωλικό; Τι συμφέροντα εξυπηρετείτε;»!

Και δεν έγινε μια φορά, επαναλήφθηκε άλλες δύο καθώς οι φάσεις που εκείνη τη στιγμή έγερναν όντως σε βάρος του Παναιτωλικού ήταν απανωτές. Οπότε και ο συμπαθής φίλαθλος όλο και… φόρτωνε περισσότερο, βγάζοντας τα απωθημένα του στον συμπαθή στο πανελλήνιο κλάδο των αθλητικογράφων, εξίσου αγαπητό με τον κλάδο διαιτητών(εντάξει, κάπως λιγότερο…).

Τον έπνιξε το δίκιο τον άνθρωπο, κατανοητό αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι εκεί που τα έλεγε, στα δημοσιογραφικά, ήταν ένας σπορτκάστερ της ΕΡΤ όλος κι όλος και οι υπόλοιποι ήταν οι δημοσιογράφοι από το Αγρίνιο! Είτε για τα τοπικά ΜΜΕ είτε για ανταπόκριση σε αθηναϊκά ραδιόφωνα!

Με άλλα λόγια, εκείνοι που έπρεπε δεν τα άκουσαν… Από την άλλη, ίσως ήθελε να τα πει γενικά και αόριστα στο σινάφι των δημοσιογράφων. Πάντως όταν φώναξε το «από πού τα παίρνετε, τέλος πάντων;», ακούστηκε ένα «από το ΔΝΤ»(!)αλλά δεν υπήρξε συνέχεια…

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.