Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021

“Γλυκιά Οικογένεια”: Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Διαβητικών Αιτωλοακαρνανίας (φωτο)

“Γλυκιά Οικογένεια”: Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Διαβητικών Αιτωλοακαρνανίας (φωτο)

Ο Σύλλογος Διαβητικών Αιτωλοακαρνανίας “Γλυκιά Οικογένεια” έκοψε την πίτα του το περασμένο Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020, στο Αγρίνιο.Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου για την εκδήλωση:

Ήταν μια γεμάτη εβδομάδα για την “Γλυκιά Οικογένεια”!!! Το Σάββατο 15-02-2020 πραγματοποιήσαμε στο ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΙΑ στις 18:00 μμ, την ετήσια Γενική Συνέλευση, Κοπή Πίτας και εκλογές για αντιπροσώπους στην ΠΟΜΑμεΑ ΔΕ & ΝΙΝ (Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων) και ΕΕ (Ελεγκτική Επιτροπή). Συναντηθήκαμε πάλι, ανταλλάξαμε απόψεις και προβληματισμούς και συνεχίσουμε ακάθεκτα το έργο μας για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη!!! Ελπίδα μας να ρίξουμε λίγο “φως” στην άγνοια και τον φόβο που συνιστούν τα ταμπού!!!

Να ευχαριστήσω θερμότατα τον κο Αντώνη Χαροκόπο εκπρόσωπο της ΠΟΜΑμεΑ, της ΕΣΑΜΕΑ και περιφερειακό σύμβουλο για την παρουσία του και την στήριξη του.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην δικηγόρο μας για την άψογη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας, κα Σοφία Μαγγιώρου καθώς και όλα τα μέλη του ΔΣ για την προσφορά τους Χριστίνα Νείλα, Μέμα Ροδάτου, Κωνσταντίνο Κασκαούτη, Θεοδώρα Μπάκα και Ρένα Σωτηροπούλου.

Ένα ακόμη ιδιαίτερο ευχαριστώ στον δικό μας πολυτάλαντο Κωνσταντίνο Κασκαούτη για την φωτογραφική κάλυψη της βραδιάς και όλα τα τοπικά ΜΜΕ για την στήριξη τους!!!.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη του συλλόγου μας, τακτικά και πάρεδρα, για την παρουσία τους και την στήριξη τους, χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε νόημα ύπαρξης!!!

Εις το επανειδείν!!! γιατί ο αγώνας για γνώση, ενημέρωση και εκπαίδευση δεν σταματάει ποτέ!!!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.