Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

“Oπλισμένος με καραμπίνα και χατζάρα έκοψε καλώδια για να ματαιωθεί συναυλία στο Αγρίνιο” λένε αντεξουσιαστές!

32451622_2148319558541563_6237888192926711808_n-768x542Χθες, Δευτέρα 21 Μαΐου στην κατάληψη Αpertus στο Αγρίνιο ήταν προγραμματισμένη Hip hop συναυλία. Σύμφωνα ωστόσο με όσα υποστηρίζουν αντεξουσιαστές ένα άτομο προσέγγισε τον εξωτερικό χώρο της κατάληψης οπλισμένο με καραμπίνα και χατζάρα κόβοντας (με την χατζάρα) καλώδιο με τον οποίο ρευματοδοτειται ο χώρος και στην συνέχεια αποχώρησε (χωρίς να γίνει άμεσα αντιληπτό μιας και σχεδόν όλος ο κόσμος βρίσκονταν μέσα στην κατάληψη).
Λόγω της διακοπής ρεύματος , διακόπηκε η συναυλία αλλά σε λίγα λεπτά η ζημία επιδιορθώθηκε και η συναυλία συνεχίστηκε κανονικά, ενώ ο χώρος περιφρουρούνταν. Με αφορμή μάλιστα το συμβάν αυτό στο χώρο της κατάληψης σήμερα θα λάβει χώρα αντιφασιστική συνέλευση.

Η ανακοίνωση όπως αναρτήθηκε στον ιστότοπο της apertus:

Χθες, Δευτέρα 21/05, κατά την διάρκεια συναυλίας (με συγκροτήματα από εξωτερικό και τοπικά σχήματα), φασιστοειδές γνωστό στην πόλη για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, πλησίασε τον εξωτερικό χώρο της κατάληψης οπλισμένος με καραμπίνα και χατζάρα κόβοντας (με την χατζάρα) καλώδιο με τον οποίο ρευματοδοτειται ο χώρος και στην συνέχεια αποχώρησε (χωρίς να γίνει άμεσα αντιληπτός μιας και σχεδόν όλος ο κόσμος βρίσκονταν μέσα στην κατάληψη).
Λόγω της διακοπής ρεύματος, διακόπηκε η συναυλία χωρίς κάποιο άλλο πρόβλημα. Μέσα σε λίγα λεπτά η ζημία επιδιορθώθηκε και η συναυλία συνεχίστηκε κανονικά, ενώ ο χώρος περιφρουρούνταν.
Ωστόσο, αυτή η επίθεση, μαζί με όλες όσες έχουν προηγηθεί στα 8 χρόνια ζωής της κατάληψης, δεν μας τρομάζουν αλλά μας οπλίζουν με περισσότερο πείσμα και ορμή για αγώνα. Απαντάμε με αλληλεγγύη και συντροφικότητα μαζί με τον κόσμο που αγωνίζεται, μαζί με την ανυπότακτη και την άγρια νεολαία που αντιστέκεται.
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΡΙΤΗ 22/05, ΩΡΑ 20:00 ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ APERTUS

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ζαβός

    Ρε τον αλήτη πήγε με τανκς να διακόψει μια παράνομη συναυλία χωρίς άδεια από κανένα, σε ένα χώρο που παράνομα έχει καταληφθεί. ακολούθησε περιφρούρηση στην παρανομία! Χαχα! Ακολούθησε κι αντιφασιστική συνέλευση που αποφάσισε ότι τα μωρά τριγύρω κοιμούνται φασιστικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.