Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Όπου φύγει, φύγει για τους κατοίκους των αστικών κέντρων- Πόσοι έχουν περάσει από τη Γέφυρα και τα διόδια του Ρίου

Όπου φύγει, φύγει για τους κατοίκους των αστικών κέντρων- Πόσοι έχουν περάσει από τη Γέφυρα και τα διόδια του Ρίου

Φεύγουν και οι τελευταίοι από την Αθήνα και άλλα αστικά κέντρα για να περάσουν λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς και δροσιάς σε νησιά και παραθαλάσσια μέρη της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας

Αυξημένη είναι η κίνηση στην Πατρών – Πύργου, αλλά και στην Πατρών – Κορίνθου. Σύμφωνα με στοιχεία της Ολυμπίας Οδού, από νωρίς σήμερα το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι από τα διόδια του Ζευγολατιού είχαν περάσει 14.408 οχήματα και από τα διόδια του Ρίου 12.140.

Από τα μεσάνυχτα και μέχρι τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είχαν περάσει 13.000 οχήματα με τα 9.000 στο ρεύμα από Ρίο προς Αντίρριο.

Στο μεταξύ σε ισχύ έχουν τεθεί κυκλοφοριακά μέτρα ενόψει και του Δεκαπενταύγουστου στις εθνικές οδούς, με την Τροχαία να είναι επί ποδός, αλλά και να απαγορεύεται σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες η κυκλοφορία των φορτηγών.

Στο μεταξύ όπως πληροφορείται το thebest.gr η Τροχαία θα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αδικαιολόγητη κίνηση χωρίς ο στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης , βεβαιώνοντας πρόστιμα.

Στο μεταξύ αυξημένη είναι και σήμερα η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Τα κατά τόπους λιμεναρχεία καλούν τους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, να είναι τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων για το Κεντρικό και το Βορειοανατατολικό Αιγαίο, και καλό είναι όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν να ενημερώνονται για τον καιρό.

thebest.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.