Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

“Oρφανά” δενδρύλλια χασίς και πολλές συλλήψεις στο σημερινό αστυνομικό δελτίο

“Oρφανά” δενδρύλλια χασίς και πολλές συλλήψεις στο σημερινό αστυνομικό δελτίο

astynomia34Εξόρμηση και συλλήψεις περιλάμβανε η αστυνομική δράση σήμερα στην περιοχή. Παραβάσεις βεβαίωσαν σε αρκετές περιπτώσεις και χειροπέδες σε αρκετά άτομα πέρασαν οι αστυνομικοί των κλιμακίων των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.
Σε μια περίπτωση μάλιστα βρέθηκαν και «ορφανά» δενδρύλλια χασίς, συγκεκριμένα σε περιοχή (Φραγκόσκαλα) της ενότητας Παρακαμπυλίων. Εκεί εντοπίστηκαν και ξεριζώθηκαν τρία δενδρύλλια χασίς με άγνωστο προς το παρόν… καλλιεργητή. Σχηματίστηκε πάντως δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών κατά αγνώστου δράστη.
Στην ίδια περιοχή, της ενότητας Παρακαμπυλίων του δήμου Αγρινίου, συνελήφθησαν δύο άνδρες, 62 και 41 ετών, για κατοχή λαθραίου καπνού και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του τελωνειακού κώδικα,
Στην Αμφιλοχία συνελήφθη ένας 40χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος γιατί δεν διάθετε το προβλεπόμενο πιστοποιητικό υγείας . Στη Βόνιτσα συνελήφθη ένας 27χρονος γιατί αρνήθηκε αστυνομικό έλεγχο και κατηγορείται για απείθεια.
Για παραβάσεις ΚΟΚ συνελήφθησαν τρεις οδηγοί δικύκλων στο Αγρίνιο καθώς δεν διέθεταν δίπλωμα οδήγησης και ένας στην περιοχή της Κατούνας. Αυτός οδηγούσε αυτοκίνητο…
Σημειωτέον εξάλλου πως ένα εν διαστάσει ζευγάρι αλληλομηνύθηκε σήμερα στο Αγρίνιο και συνελήφθη. Ειδικότερα , από αστυνομικούς της Αμέσου Δράσεως συνελήφθη 43χρονος γιατί η 36χρονη εν διαστάσει σύζυγος του υπέβαλλε μήνυση σε βάρος του για εξύβριση και πρόκληση σωματικής βλάβης. Ο άνδρας όμως μήνυσε και αυτός με τη σειρά του τη γυναίκα για ψευδή καταμήνυση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.