Κυριακή, 19/08/2018

Παπακαμμένου Φροντιστήρια Αγγλικών τέντες μπινιάρος
PRAKTIKA Κρέατα ΑΥΦΑΝΤΗΣ Olonmas Φαρμακείο

Οργανώνουν πορεία στο κέντρο του Αγρινίου οι οπαδοί του Σώρρα!

poreia

Συγκεντρώσεις και πορείες σε διάφορες πόλεις της χώρας οργανώνουν οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα, που επιμένουν πως «τα 600 δις ευρώ υπάρχουν». Το ερχόμενο Σάββατο 20 Ιανουαρίου μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εστάλη στα μέσα ενημέρωσης από την Κεντρική Περιφερειακή Διοίκηση Στερεάς Ελλάδος της «Ελλήνων Συνέλευσις» που εδρεύει στο Καινούργιο, οργανώνεται πορεία σε κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου στις 11:00
Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές μέρες ο Αρτέμης Σώρρας εμφανίστηκε με νέο βίντεο στο διαδίκτυο, καλώντας τα μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» να πληρώσουν τα χρέη τους. Ωστόσο, οι οπαδοί του επιμένουν να ισχυρίζονται πως τα χρήματα με τα οποία θα διαγραφούν τα χρέη τους υπάρχουν.
«Τα δισεκατομμύρια υπάρχουν, απλά πρέπει να υπογράψουμε και να κάνουμε αποδοχή», φώναζαν από τα μεγάφωνα οι συγκεντρωμένοι στη λεωφόρο Κηφισίας, προσθέτοντας: «Όποιος προσκυνάει τα καθεστώτα είναι προδότης! Ένας άνθρωπος βρέθηκε μας πει την αλήθεια και έφερε και αποδείξεις. Ο Αρτεμης Σωρρας φταίει για τα μνημόνια και την ανεργία;».
Ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του στις αρχές Ιανουαρίου ανέφερε πως αν οι οπαδοί του δεν δώσουν χρήματα δεν προκειται να σταματήσει κανένας πλειστηριασμός. Τα περιβόητα «ομόλογα» του Σιώρρα με τα οποία υποτίθεται πως θα πλήρωναν τα χρέη τους, είχαν πιστέψει εκατοντάδες πολίτες που είχαν σπεύσει να υπογράψουν εξουσιοδοτήσεις στα γραφεία της οργάνωσης.
«Ο τρόπος για να μπεις σε μια νομική διαδικασία και να γλυτώσεις το σπίτι σου, να γλυτώσεις τη ζωή σου και να πας απέναντι σε ένα τεράστιο κτήνος καθεστωτικό, να το λιώσεις, είναι μόνο να αποπληρώσεις με χρήματα», ανέφερε προ ημερών ο Αρτέμης Σώρρας, αλλάζοντας το τροπάριο του για τα περίφημα 600 δισεκατομμύρια ευρώ.

poreia

Πληροφορίες και από iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης

Facebook comments:

1 Σχόλιο

  1. Τσαφ

    Ωραία θα μάθουμε και πόσοι έχουν κάνει λοβοτομή στο Αγρίνιο!

Σχολίασέ το

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.