Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί για τον 2ο Αγώνα Δρόμου “Αχελώος Run”

acheloos-run-2 (1)

Η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Αγώνα Δρόμου “Αχελώος Run” με ανακοίνωσή της ευχαριστεί όσους βοήθησαν στη συνδιοργάνωση των αγώνων αλλά και όσους συμμετείχαν σε αυτούς. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε στο Νεοχώρι Μεσολογγίου ο αγώνας δρόμου «Αχελώος Run», μια εντυπωσιακή αθλητική γιορτή που αγκαλιάστηκε από την τοπική κοινωνία και πλήθος των αθλητών απ’ όλη τη χώρα. Ένα μεγάλο στοίχημα για τον τόπο μας που δεν θα μπορούσε να έχει οργανωθεί χωρίς τη βοήθεια των 120 εθελοντών και υποστηριχτών μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνδιοργανωτές μας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την αμέριστη υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της οργάνωσης και το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου για την παραχώρηση των μεταλλίων.
Αυτή η προσπάθεια δεν θα μπορούσε να είναι επιτυχής χωρίς τη αρωγή του Μπάμπη Ποσουνίδη, προπονητή της ΓΕΑ Αγρινίου. Τον ευχαριστούμε για τη διαρκή βοήθειά του αλλά και για την προσφορά του να αναλάβει την παρουσίαση της διοργάνωσης.
Επίσης, ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά τη Μοτολέσχη Ι.Π. Μεσολογγίου που κράτησε ασφαλείς τις διαδρομές. Τους ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση και βοήθειά τους.
Ευχαριστούμε το ΕΚΑΒ και το Διαγνωστικό κέντρο ΕΥΗΝΩΡ για την παραχώρηση των ασθενοφόρων τους, το Α.Τ. Αιτωλικού για τη σημαντική του βοήθεια, την ομάδα Ερευνάς και Διάσωσης (Ε.Ο.Ε.Δ), καθώς και το ΤΟΕΒ Νεοχωρίου.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας και όλα τα μέσα που παραβρέθηκαν και κάλυψαν την εκδήλωση.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας που με τη συμβολή τους μπορέσαμε να υλοποιήσουμε τον «2o αγώνα δρόμου Αχελώος Run».

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

acheloos-run-2 (2)

acheloos-run-2 (3)

acheloos-run-2 (4)

acheloos-run-2 (5)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.