Κυριακή, Αύγουστος 18, 2019

Οργή Αστακιωτών για την Εθνική Τράπεζα: το ΑΤΜ πέντε ημέρες χωρίς χρήματα το Πάσχα

Oργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών για την Εθνική Τράπεζα. Ως γνωστόν το υποκατάστημα της στον Αστακό έκλεισε ωστόσο οι έντονες διαμαρτυρίες προέκυψαν καθώς για πέντε ημέρες, στις εορτές του Πάσχα, το Α.Τ.Μ. της Τράπεζας δεν διέθετε χρήματα. Η ανακοίνωση:

Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών σε έκτακτη συνεδρίαση του στον Αστακό (μιας και βρεθήκαμε σχεδόν όλα τα μέλη για τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα) αποφάσισε εκφράζοντας την μεγάλη του οργή και συνάμα την απογοήτευσητου, να διαμαρτυρηθεί στην διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας , αφ ενός μεν στα στελέχη της Περιφερειακής διοίκησης του νομού Αιτωλ/νιας αφ ετέρου στην κεντρική διοίκηση στην Αθήνας διότι με την απαράδεκτη τακτική της και παράλληλα την παντελή αδιαφορία της προς τους κατοίκους του Αστακού, αφήνοντας μια πόλη ολόκληρη για πέντε (5) ημέρες από την Μ. Παρασκευή έως την Τρίτη του Πάσχα(30/4) χωρίς χρήματα το ΑΤΜ, ότι δηλ έχει απομείνει μετά το οριστικό κλείσιμο του υποκαταστήματος, δημιουργώντας έτσι τεράστια προβλήματα στις οικονομικές συναλλαγές των κατοίκων του Αστακού αλλά και των γύρω περιοχών.
Η παντελής αδιαφορία για ανεφοδιασμό του ΑΤΜ μια πράξη και ενέργεια που δείχνει πως ο προγραμματισμός στην Εθνική προσαρμόζεται μόνο στο κλείσιμο υποκαταστημάτων, δημιούργησε μια χαοτική κατάσταση στην πόλη μας αναγκάζοντας με οικονομικό κόστος πολλούς κατοίκους να διανύσουν περίπου 50 χιλ (μ.Ο) για να επισκεφθούν τις πλησιέστερες πόλεις που διαθέτουν κατάστημα Εθνικής η ΑΤΜ.
Μετά την άδικη απόφαση της κεντρικής διοίκησης της Εθνικής να σφραγίσει το υποκατάστημα που υπήρχε στον Αστακό χωρίς να υπολογίζει τις δυσμενείς παρενέργειες που θα εμφανίζονταν στην οικονομική ζωή έρχεται τώρα με μια απρόβλεπτη και αδιανόητη ενέργεια αδιαφορώντας για τις ανάγκες των κατοίκων ιδίως αυτές τις ημέρες που είναι εορταστικές, δείχνοντας έτσι την αναλγησία της και την αδιαφορία της στο καταναλωτικό κοινό παράλληλα δε και στον εμπορικό κόσμο που περίμενε τις συγκεκριμένες ημέρες για να κινηθεί λίγο και να τονωθεί η οικονομία του Αστακού. Φυσικά στους κυρίους της Διοίκησης της τράπεζας πολύ λίγο θα ιδρώσει το αυτί τους από τις διαμαρτυρίες του κόσμου διότι δεν έχουν την πολυτέλεια να ζουν σε τέτοια μέρη αλλά σε Μητροπόλεις του πλούτου.
Ο σύλλογος απανταχού Αστακιωτών παράλληλα εκφράζει και την λύπη του διότι ο Εμπορικός σύλλογος του Αστακού (έστω και έτσι που υπάρχει) δεν ΑΞΙΩΘΗΚΕ να βγάλει μια ανακοίνωση καταγγελίας, διότι όφειλε να το πράξει εφ όσον το άδειο ΑΤΜ κατά μεγάλο ποσοστό τους ιδίους είχε σαν θύματα δηλ τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου . Δυστυχώς όμως κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να βγάλει μια ανακοίνωση και (οι ελάχιστοι που εκφράστηκαν αρνητικά, περιορίστηκαν σε σχόλια καφετερίας. Θέλουμε να πιστεύουμε οτι μετά την ανακοίνωση του Συλλόγου Αστακιωτών θα συνδράμουν με την συμπαράσταση τους στην υπογραφή της καταγγελίας για να επιδοθεί στην διοίκηση της Εθνικής–
ΑΘΗΝΑ 30/4/2019

xiromeronews.blogspot.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.