Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Αντιπαράθεση Παπαναστασίου με Τραπεζιώτη για…Καζαντζή

Αντιπαράθεση Παπαναστασίου με Τραπεζιώτη για…Καζαντζή

DSCN3231

Σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου όπου πριν λίγα λεπτά επικράτησε ένταση με αφορμή παρέμβαση του επικεφαλής της παράταξης «Αγρίνιο- Ανατροπή Τώρα» Δημήτρη Τραπεζιώτη ο οποίος κάλεσε τον δήμαρχο Γ. Παπαναστασίου να απαντήσει στους βαρύτατους χαρακτηρισμούς που του επιφύλαξε ο Νίκος Καζαντζής.
Η ερώτηση Τραπεζιώτη προκάλεσε την οργή του δημάρχου. «Είναι σόου και δεν ταιριάζει σε αυτοδιοικητικό αυτό που κάνετε», τόνισε ο κ. Παπαναστασίου κατηγορώντας τον κ. Τραπεζιώτη για δημιουργία εντυπώσεων που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ανθρώπινης ηθικής και αξιοπρέπειας. «Ντροπή για τον λαϊκισμό σας, είστε πολύ μικρός, τοσοδούλης είστε(!)», ήταν τα λόγια του δημάρχου Αγρινίου που προκάλεσαν από την πλευρά του κ. Τραπεζιώτη εξίσου βαρείς χαρακτηρισμούς.
«Το ερώτημα είναι θέμα ηθικής τάξης και ο λαός του Αγρινίου πρέπει να ξέρει για ποιον λόγο υπάρχουν περιστατικά σαν τα πρόσφατα με συνεργάτες του κ. δημάρχου γιατί τον θέλουν καθαρό», είπε μεταξύ πολλών άλλων ο κ. Τραπεζιώτης.
Να τονιστεί ότι ο κ. Τραπεζιώτης έκανε ερώτηση και για τον συνολικό αριθμό των συνεργατών του δήμου και το κόστος τους, όπως είπε «μαζί με όσους εκτελούν χρέη συνεργάτη με εντολή του δημάρχου», προκαλώντας νέα οργισμένη αντίδραση από τον κ. Παπαναστασίου που τον κατηγόρησε ότι «πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα».
Σημειωτέον πως ο πρώην αντιδήμαρχος ως ανεξάρτητος πλέον σύμβουλος επέλεξε να καθίσει δίπλα στον Δ.Τραπεζιώτη ωστόσο εν συνεχεία ανέφερε πως δεν γνώριζε τις προθέσεις του επικεφαλής της παράταξης “Ανατροπή Τώρα” να θέσει το ζήτημα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. s22

    Πως τόλμησε ο τοσοδούλης ο Τραπεζιώτης και ρώτησε τον Δούκα.Γρήγορα στο υπόγειο της τράπεζας της ελλάδας και αν πει συγνώμη τόσες φορές όσοι ήταν η ψήφοι του Δούκα θα ελευθερωθεί .

  2. Αλέξης αλεξιου

    Ο κάθε αντιδήμαρχος έχει πάρει με ε9 την θέση ;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.