Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Οργή στο καφενείο στο Ζευγαράκι, Παπαδαταίοι στη Βουλή και που βρίσκεται το Γκλουμποκόγιε

Οργή στο καφενείο στο Ζευγαράκι, Παπαδαταίοι στη Βουλή και που βρίσκεται το Γκλουμποκόγιε

orgi

 

Ομορφιές έχει η στήλη να παρουσιάσει. Αγώνες, διεκδικήσεις, Ζευγαράκι, πληγέντες, Παπαδαταίους και Μεσολόγγι. Ας τα δούμε στο allanews αναλυτικά:

-«Το ΚΚΕ στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές του Δήμου Αγρινίου: Οργισμένοι οι κάτοικοι», έγραψε εδώ πιο δίπλα το agrinionews.gr. Και βλέπετε και την σχετική φωτογραφία. Ξεχειλίζει η οργή… Όλοι μαζί στο καφενείο το συζητάνε ακόμα!  Εμ, φίλες και φίλοι δεν είναι έτσι η οργή. Έχουνε περάσει 6 μήνες και εκείνο το 500ρικο γράφτηκε στο χιόνι μάλλον, κάτι σαν το επίδομα… πετρελαίου θέρμανσης που ξαφνικά κανείς δεν το θυμάμαι αν δόθηκε, πότε δόθηκε κι αν το χρωστά το κράτος. Εντάξει ήρθε το ΚΚΕ, ενημέρωσε, έγινε η μάζωξη κι αυτά. Αμ, αν δεν βγουν τα φυσεκλίκια και δεν αρχίσουν οι καταδρομικές η κυβερνήσεις δεν παίρνουν χαμπάρι, ακόμα να το καταλάβετε.

– Διαβάζουμε ότι ο Σύλλογος Παπαδαταίων Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας «ο Άγιος Νικόλαος» διοργανώνει επίσκεψη – ξενάγηση στη Βουλή των Ελλήνων την Κυριακή 10/06/2018 και ώρα 16:00. Φίλες και φίλοι Παπαδαταίοι μεγάλη προσοχή! Στις 14 αρχίζει το Μουντιάλ και όλοι έχουν εξηγήσει πως ό,τι ολιστικό σχέδιο έχουμε να υποβάλλουμε ή  ό, τι έχουμε να τάξουμε πρέπει να έχει γίνει μέχρι τότε. Άρα μέχρι τις 10 μπορεί να έχουν ανακοινωθεί και τίποτε εκλογές. Κι επειδή είμαστε συμπατριώτες και όλοι μαζί μια παρέα, καλούμε τους φίλους Παπαδαταίους να πάρουν μαζί τους κράνος και ειδικά γιλέκα στην περίπτωση αυτή. Διότι με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί αναμένονται πολλά καραγκιοζιλίκια στη Βουλή(κι όχι μόνο).

-Το τελευταίο για σήμερα έρχεται από το Μεσολόγγι.  Είδε η στήλη ότι η Ιερά Πόλις θα αδελφοποιηθεί με το ιστορικό … Γκλουμποκόγιε. Πάντα τα σλαβικά ζητήματα ασκούσαν μια γοητεία πάνω μας, ειδικά το ξεχασμένο σύνθημα «όχι στον Πανσλαβισμό». Έτσι ψάξαμε να βρούμε το Γκλουμποκόγιε. Λοιπόν ο κατάλογος των πόλεων της πανέμορφης και δημοκρατικής Λευκορωσίας είναι τούτος ΕΔΩ , τουλάχιστον όπως λέει η Wikipedia. Και ένας χάρτης της χώρας είναι  αυτός που  βλέπετε.

gkloy

Excuse us, το Γκλουμποκόγιε που στο καλό είναι; Αγνή και άδολη απορία γιατί στραβωθήκαμε πάνω στο χάρτη της google και η πρεσβυωπία δεν βοηθάει…

 

ο (υ)περαστικός

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΠΑΧΟΜΙΟΣ

    Η ΦΩΤΟ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.