Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Ορκίστηκε περιφερειακή σύμβουλος η Αγγελική-Ρούση Ντζιμάνη

Ορκίστηκε περιφερειακή σύμβουλος η Αγγελική-Ρούση Ντζιμάνη

Περιφερειακή σύμβουλος Π.Ε.Αιτωλοακαρνανίας ορκίστηκε σήμερα η Αγγελική-Ρούση Ντζιμάνη.

Στις περιφερειακές εκλογές του 2019 ήταν πρώτη επιλαχούσα του συνδυασμού «Δικαίωμα στην Πρόοδο» του μέχρι τότε περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα. Πλέον καταλαμβάνει τη θέση που άφησε ο Σάββας Βλάχος που αναλαμβάνει προϊστάμενος της Διεύθυνσης Γεωργίας Αιτωλοακαρνανίας.

Η Αγγελική Ρούση-Ντζιμάνη γεννήθηκε στη Νεάπολη Αγρινίου. Είναι έγγαμη με τον Αντιστράτηγο (ε.α.) της Ελληνικής Αστυνομίας Φώτη Ντζιμάνη και πολύτεκνη μητέρα τεσσάρων παιδιών.Εργάζεται στο Κατάστημα Αγρινίου της Τράπεζας Πειραιώς.

Εχει διαγράψει πορεία στην τοπική αυτοδιοίκηση καθώς κατά το διάστημα 1998- 2010 εκλεγόταν Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Νεάπολης και διατέλεσε Γραμματέας και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του.  Από το 2010 έως το  2019 ήταν Δημοτική Σύμβουλος Αγρινίου.

Σήμερα ορκίστηκε παρουσία του Περιφερειάρχη Ν.Φαρμάκη , του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου και του Απόστολου Κατσιφάρα.

«Προχωράμε με γνώση, με συνέπεια, με όρεξη για δουλειά ,με πίστη στις δυνατότητες αυτού του πανέμορφου τόπου που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας, του τόπου που γνωρίζω από άκρη σε άκρη, του τόπου που αγαπώ. Σας ευχαριστώ θερμά ακόμη μια φορά για την αγάπη και την στήριξη σας και ελπίζω να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας», ανέφερε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.