Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Ως οργάνωση παραγωγών εσπεριδοειδών εγκρίθηκε ο Συνεταιρισμός Ερυσίχη Παραχελωϊτιδος

Ως οργάνωση παραγωγών εσπεριδοειδών εγκρίθηκε ο Συνεταιρισμός Ερυσίχη Παραχελωϊτιδος

agrotikos-paraxeloitidaΟ Αγροτικός Συνεταιρισμός Ερυσίχη Παραχελωϊτιδος ανακοίνωσε την έγκρισή του ως οργάνωση παραγωγών εσπεριδοειδών σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Αναφέρει η ανακοίνωση:
Με ιδιαίτερη χαρά ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ερυσίχη Παραχελωϊτιδος ανακοινώνει την έγκρισή του ως οργάνωση παραγωγών εσπεριδοειδών σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκους κανονισμούς . Η έγκριση αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την ικανοποίηση του βασικού στόχου της ομάδας που είναι η ανάδειξη των εσπεριδοειδών της περιοχής καθώς και της αύξησης της προστιθέμενης αξίας τους.
Το τριετές επιχειρησιακό σχέδιο της νέας Οργάνωσης Παραγωγών το οποίο συμβάλει στη βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των εσπεριδοειδών εγκρίθηκε από το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Με το παρόν θα επιθυμούσαμε να ευχαριστήσουμε τους παραγωγούς/μέλη του Συνεταιρισμού καθώς και όλους τους συνεργάτες που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του συγκεκριμένου στόχου και ιδιαίτερα τον γεωπόνο κ.Θανόπουλο Χρήστο. Με βασικό γνώμονα τη βελτίωση του γεωργικού εισοδήματος, η Οργάνωση Παραγωγών καλεί παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής να συμμετάσχουν ενεργά στην προσπάθεια αυτή. Εκτός των άλλων, ο Συνεταιρισμός παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προς τον αγρότη από την εμπορία γεωργικών εφοδίων έως και τη σύνταξη γεωτεχνικών μελετών.

Νεοχώρι, 23/02/2017
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ
ΑΛΕΤΡΑΣ Σ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.