Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Όλα όσα οικιακά χρειάζεστε για μία ζωή σε ένα τροχόσπιτο

Όλα όσα οικιακά χρειάζεστε για μία ζωή σε ένα τροχόσπιτο

 

Αν ψάχνετε να ζήσετε μία ελεύθερη ζωή μέσα στο τροχόσπιτό σας, κάτι τέτοιο απαιτεί μία τεράστια υπέρβαση. Σε όλα αυτά, καλό θα είναι να σκεφτείτε από πριν όλα τα οικιακά πράγματα που είναι απαραίτητα και χρειάζεστε για να ζήσετε σε ένα τροχόσπιτο.

Η ζωή μέσα σε ένα τροχόσπιτο μπορεί να μην είναι καθόλου βολική και άνετη αν δεν γνωρίζετε πως να αξιοποιήσετε σωστά τον χώρο σας. Μερικά αντικείμενα μπορούν να σας βοηθήσουν πάρα πολύ βελτιώνοντας τον έλεγχό σας πάνω στη ζέστη ή στο κρύο, στο φαγητό και στη υγιεινή σας ώστε να είστε χαρούμενοι στον δρόμο. Μπορείτε να βρείτε πολλές Praktiker προσφορες είτε στα καταστήματα και στα γραφεία πράκτικερ στο ωράριο λειτουργίας τους ή ακόμη και στο ενημερωτικό φυλλάδιό τους ώστε να αγοράσετε όλα αυτά τα αντικείμενα που θα κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη.

Θα σας παρουσιάσουμε μερικά από τα κυριότερα οικιακά αντικείμενα και σκεύη που θα χρειαστείτε στην περιπέτεια σας στο δρόμο.

#1: Σόμπα προπανίου ή πετρογκάζ

Για να είμαστε ειλικρινείς, μία τέτοια σόμπα είναι το πιο σημαντικό στοιχείο που χρειάζεται να έχετε στο βαν σας. Σας δίνει την ελευθερία να μαγειρεύετε όλα σας τα γεύματα μέσω στο τροχόσπιτό σας. Παρόλα αυτά, το αέριο μπορεί να είναι επικίνδυνο, επομένως βεβαιωθείτε πως ο χώρος σας αερίζεται πολύ καλά. Συστήνουμε επίσης, για να είστε επιπλέον προσεκτικοί, να αγοράσετε έναν ανιχνευτή αερίου για την περίπτωση διαρροής. Σε περίπτωση πιθανής φωτιάς, θα χρειαστείτε επίσης και έναν πυροσβεστήρα σίγουρα.

#2: Φορητή θερμάστρα

Τους χειμερινούς μήνες μέσα σε ένα τροχόσπιτο μπορεί να είναι πολύ κρύα. Οι φορητές θερμάστρες μπορεί να σας κρατήσουν ζεστούς, ακόμη και όταν κάνει πολύ κρύο. Το ίδιο με την σόμπα, χρησιμοποιούν προπάνιο, επομένως βεβαιωθείτε πως τις χρησιμοποιείτε με προσοχή.

#3: Εξαεριστήρας

Ο σωστός εξαερισμός είναι πολύ σημαντικός μέσα σε ένα βαν όταν μαγειρεύετε. Με έναν εξαεριστήρα μπορείτε να βγάζετε έξω τον αέρα όταν μαγειρεύετε και να κυκλοφορείτε τον αέρα όταν είναι πολύ ζεστά έξω. Κάποιοι τέτοιοι εξαεριστήρες στην αγορά διαθέτουν και ειδική προστασία από την βροχή ώστε να μην μπαίνει μέσα νερό όταν βρέχει.

#4: Φορητό ψυγείο

Η επένδυση σε ένα ωραίο ψυγειάκι είναι πολύ σημαντική ώστε τα φαγητά και τα ποτά σας να διατηρούνται στη σωστή θερμοκρασία.

#5: Μετατροπέας εναλλασσόμενου ρεύματος

Ίσως το πιο σημαντικό πράγμα στον δρόμο είναι η διατήρηση της ενέργειας σε όλες σας τις συσκευές. Ένας τέτοιος χρήσιμος μετατροπέας συνδέεται στον αναπτήρα του αυτοκινήτου και εκεί μπορείτε να φορτίσετε το λάπτοπ σας και τα τάμπλετ σας καθώς και τα κινητά σας. Υπάρχουν μετατροπείς που έχουν πολλές θύρες και βύσματα USB για όλα τα μέλη που ταξιδεύουν μαζί σας. Κάτι τέτοιο μπορεί να σας σώσει την ζωή όταν δουλεύετε στον υπολογιστή σας ή θέλετε να δείτε μία ταινία.

#6: Καρέκλες κατασκήνωσης

Όταν σταματήσετε σε ένα μέρος για να κατασκηνώσετε, το να έχετε μερικές καρέκλες κατασκήνωσης ή σκηνοθέτη είναι ιδανικό για να κάτσετε έξω το βράδυ ή γύρω από μία φωτιά. Πολλές από αυτές είναι πολύ ελαφριές και επίσης μαζεύουν γλυτώνοντας σας χώρο μέσα στο τροχόσπιτό σας ή μέσα στο backpack σας.

Ένας μουσικός, ένας επιμελητής περιεχομένου και ένας επιχειρηματικός αναλυτής, ο Cole Burton είναι επίσης γνωστός ως jack όλων των συναλλαγών στους Outreach Monks. Ήταν ένα υπέροχο πλεονέκτημα για το θεσμό που οδηγεί μια ομάδα δημιουργικών αναλυτών.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.