Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

«Όταν έχει επεισόδια δίπλα στην Αστυνομία χρειάζεται καλύτερη ρύθμιση η κυκλοφορία»

Επισκέπτης του agrinionews.gr και αναγνώστης της στήλης, κάτοικος Αγρινίου, έστειλε σήμερα την εμπειρία του από χθες το βράδυ που προσπάθησε να κινηθεί μέσω του κόμβου του Αγίου Δημητρίου προς την Αερογέφυρα.

Ήταν η ώρα που ομάδα νεαρών κυρίως ρομά είχε βάλει φωτιά στο οδόστρωμα και είχε κλείσει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας ενώ υπήρχε τροχονόμος που έστελνε τα οχήματα προς… Δοκίμι.

“Καλώς μέχρι εκεί, όμως αφού περάσαμε τα φανάρια, στρίψαμε όσοι θέλαμε να πάμε νότια, με κατεύθυνση προς το αστυνομικό μέγαρο μέσω Νέας Γης. Δυστυχώς πολλοί κάναμε το λάθος να ξαναστρίψουμε και πάλι προς εθνική οδό ακολουθώντας μια νταλίκα. Ε, εκεί μπλοκαριστήκαμε όλοι διότι υπήρχαν ρομά και στον παράδρομο που εμπόδιζαν την έξοδο προς την εθνική! Καταλαβαίνετε τι μανούβρα χρειάστηκε για να γυρίσουμε πίσω και να κατευθυνθούμε ξανά προς την Αστυνομία, όπου μπορούσες να στρίψει πίσω από τους ορυζόμυλους Agrino!”, αναφέρει ο αναγνώστης…

Με άλλα λόγια τι ζητά για ανάλογες περιπτώσεις ο συμπολίτης μας: “Θα μπορούσε τουλάχιστον όταν μπαίνουν φωτιές και γίνονται επεισόδια δίπλα από την Αστυνομία, να υπάρχει μια καλύτερη ρύθμιση της κυκλοφορίας και να υπάρχουν τροχονόμοι σε όλη την διαδρομή που να σου δείχνουν πού μπορείς να πας και πού απαγορεύεται από τους καταληψίες του δρόμου”, εξηγεί.

Νομίζουμε εύλογο το αίτημα του αναγνώστη.

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Anonimos

    Η μαλακιστικη μόδα της διαμαρτυρίας κλείνω δρόμους, σχολεία, βάζω φωτιές, λιώνω την άσφαλτο, καίω περιουσίες, κλπ πρέπει να σταματισει από τις αρμόδιες αρχές του κράτους! Οργανωμένη, συντεταγμένες κινήσεις καταστροφών, (και όχι διαμαρτυρίας) σκέτα νέτα, είναι ενέργειες τρομοκρατων, εγκληματιών, οργανώσεων, που συστήνουν συμμορίες για καταστροφές σε περιουσίες, Νομοταγών πολιτών. Η Ανωμία, η κλεψιά και η παραβίαση οικιακού ασήλου, πρέπει να είναι κολασιμη σε βαθμό Κακούργηματος και ΟΧΙ σε μικρότερο βαθμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.