Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2020

Όταν ωριμάσει…

dimotiko-symvoulio (18)Σοβαρά ερωτήματα-προς τον αντιδήμαρχο Γιάννη Φαρμάκη- για τη διαδικασία διανομής κρέατος (αρνιού) κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου έθεσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου Νίκος Καζαντζής στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Συγκεκριμένα, τα ερωτήματα αφορούσαν το διαγωνισμό καθώς, όπως ο κ. Καζαντζής υποστήριξε, αυτός δεν είχε ολοκληρωθεί όταν έγινε η διανομή (σχετικά είχε γράψει  και το agrinionews.gr) αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως κατά τη διαδικασία αγνοήθηκε  δεσμευτική απόφαση που έλαβε η Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών.
Ρώτησε εξάλλου ο Ν. Καζαντζής αν ο επίτροπος θα εγκρίνει την πληρωμή δεδομένου πως η Οικονομική Υπηρεσία   ακύρωσε το διαγωνισμό από το σημείο ανοίγματος των προσφορών.
Απαντώντας στα ερωτήματα αυτά ο κ.Φαρμάκης περιορίστηκε στο να  αναφέρει πως θα… απαντηθούν όταν «ωριμάσει η διαδικασία που είναι σε εξέλιξη». Προσδιόρισε πάντως πως αυτό μπορεί να γίνει και εντός μηνός.
Στο  ερώτημα πάντως του agrinionews.gr την 5η Απριλίου ο αντιδήμαρχος ανέφερε πως θα απαντούσε στο site εντός της ημέρας. Δεν το έκανε ποτέ. Ίσως το πράξει όταν… ωριμάσει επικοινωνιακά η  δημοτική αρχή.

dimotiko-symvoulio (14)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.