Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

Όταν σε βρίζει για την πανδημία ο… Ζαν Κλοντ Βιτάμ!

Όταν σε βρίζει για την πανδημία ο… Ζαν Κλοντ Βιτάμ!
Ο λόγος που γράφονται αυτές οι γραμμές σήμερα είναι διπλός. Ο πρώτος είναι μήπως και δεν χρειαστεί να σχολιάσουμε όλους αυτούς που λένε αύριο ότι θα κάνουν κανονικά ό,τι έκαναν και τις προηγούμενες 17ες του Νοεμβρίου.
Ο δεύτερος είναι γιατί ακόμη περιμένω έναν συμπολίτη που ξέρει σε ποιο μέσο γράφω και να μου πει: “Ρε φίλε, πες ένα μπράβο στα παιδια εκεί στο agrinionews.gr που το βασάνισαν τόσο το θέμα και εξήγησαν ότι μια ηλικιωμένη που πέθανε- δυστυχώς- στο γηροκομείο Αγρινίου, μπορεί να είχε κορωνοϊό αλλά ταλαιπωρούνταν και από πριν από προχωρημένη σηψαιμία. Αυτό δείχνει ότι δεν ισχύει αυτό που λένε κάποιοι απίθανοι, ότι οι ασθένειες μπαίνουν όλες στο μίξερ για να φανεί ότι υπάρχει πανδημία”.
Φευ, ακόμη περιμένω. Ή κανείς δεν το κατάλαβε ή κανείς δεν διαβάζει κάτω από τον τίτλο(αληθεύει αυτό) ή δεν νοιάζεται κανείς να πιστώσει κάτι σε εκείνους που του υπέδειξαν ως φταίχτες για τα πάντα.
Δεν μπορώ, θα την κάνω την αυτοκριτική. Τα ΜΜΕ φταίνε για πολλά κι ένα από αυτά είναι το ότι άφησαν τον χώρο -κυρίως στα σόσιαλ μίντια-στον κάθε ανώνυμο ή εμμονικό να βγάζει το μίσος του.
Πρώτα έρχονται και οι… φίλοιι που ανέξοδα και αβασάνιστα θα βρίσουν κάθε τι που δεν τους αρέσει σε μια ομάδα που δεν τους υποχρέωσε κανείς να μετάσχουν! Ανθρώπους που δεν έχουν δώσει ποτέ μια δραχμή για να δουν την δουλειά τους!
Μετά, σε βρίζει ο άλλος στο μέιλ ή στα σχόλια για πολύ σοβαρά πράγματα, κοιτάς από κάτω να δεις όνομα και γράφει “Ζαν Κλοντ Βιτάμ”!
Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.