Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Όταν το …τερμάτισε ο Καραπάνος στο Αιτωλικό: ήπιε νερό και… νίφτηκε με το λάστιχο!

Όταν το …τερμάτισε ο Καραπάνος στο Αιτωλικό: ήπιε νερό και… νίφτηκε με το λάστιχο!

 

Αληθινό περιβόλι ο απερχόμενος δήμαρχος Μεσολογγίου αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για δεκάδες σχόλια στην προεκλογική περίοδο.
Σε κάποιες περιπτώσεις είναι να απορείς πως ξέφυγε από κάποια χιουμοριστικά site και εκπομπές, τα οποία έτσι και τον είχαν βάλει στο στόχαστρο θα είχαν πολύ υλικό για να πορεύονται.
Η κορυφαία του πράξη όμως στο Αιτωλικό, με την παρουσίαση του φρέσκου… καθαρού νερού στην περιοχή, δεν έχει προηγούμενο.
Κυριολεκτικά τερμάτισε την έννοια της φιέστας ως δήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ που «έλυσε το πρόβλημα δεκαετιών», όπως είπε.
Έφερε στο τέλος της… παρουσίασης ένα λάστιχο με νερό να τρέχει προκειμένου να αποδείξει, μάλλον, ότι δεν υπάρχει κίνδυνος! Όχι μόνο ήπιε και… νίφτηκε στο πρόσωπο ο ίδιος αλλά προειδοποίησε ότι «όποιος σύμβουλος δεν πιεί νερό κόβεται»!
Δεν έμεινε το βίντεο να δούμε αν ακολούθησαν και οι υπόλοιποι της δημοτικής αρχής τελετουργικά να πίνουν νερό και να νίβονται αλλά δεν θα μας φαινόταν και παράξενο.
Δεν ξέρουμε αν το λάστιχο ερχόταν από βρύση ή από κάποια υδροφόρα, το σίγουρο είναι πως όλο το σόου ήταν σχεδιασμένο στην εντέλεια… Ο Νίκος Καραπάνος είχε μαζί του κι ένα μπουκαλάκι με νερό από το.. παλιό, σχεδόν χρωματιστό. Όπως εξήγησε, εκείνο το νερό τον στοίχειωνε και γι’ αυτό κάπου στο τέλος της φιέστας έδωσε να το πετάξουν, να ξορκίσουν το κακό. Ένας σύμβουλος άδειαζε το μπουκαλάκι με το καταραμένο νερό κι ο δήμαρχος πέταξε το καπάκι!
Πραγματικά, τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουμε αυτό που είδαμε. Στο μέλλον οι σχολές επικοινωνίας θα έχουν ειδικό κεφάλαιο που θα λέγεται «Καραπάνος»!

Δείτε το βίντεο από το 13.20′

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.