Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Ουζουνίδης: «Δεν είχα πολλές απαιτήσεις, αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα»

Ουζουνίδης: «Δεν είχα πολλές απαιτήσεις, αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τόνισε πως με τα προβλήματα που υπήρχαν μέσα στην εβδομάδα η ομάδα δεν είχε πολλές απαιτήσεις από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά ξεκαθάρισε πως θα μπορούσαν να γίνουν κάποια πράγματα καλύτερα.

ouzounidisΑναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα σπουδαία πράγματα αλλά λίγο καλύτερα. Είχαμε δύσκολη εβδομάδα με προβλήματα παικτών όπως ο Λουντ, ο Άλτμαν, ο Χατζηγιοβάνης και ο Κουρμπέλης αλλά και δύο νέους παίκτες. Δεν είχα μεγάλες απαιτήσεις, αλλά μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα. Όταν αλλάζει ξανά η ομάδα θα έχουμε αυτές τις δυσκολίες. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε νέα πραγματικότητα. Όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι λάθος. Ξέρουμε ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα εμείς που είμαστε μέσα στην ομάδα. Πιστεύω ότι θα είναι καλά ο Μουνιέ και ο Τζανδάρης γιατί θα μας λείψει και ο Κουρμπέλης απ’ ό,τι φαίνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα πρέπει να φτιάξουμε μία νέα ομάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθεια, ήταν σωστός απέναντί μας παρά την κακή απόδοση. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Οι απαιτήσεις δεν μπορούν να είναι ίδιες. Πρέπει να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα».

Για το πως δημιουργείται ξανά νέα ομάδα: «Δεν πρέπει να απογοητεύονται οι παίκτες και τους το είπα. Πρέπει να δουλέψουν και να προσπαθήσουν για να γίνουμε ομάδα. Έχουν φύγει ποιοτικοί παίκτες, αλλά το γκρουπ δεν είναι κακό. Είμαστε στο Φλεβάρη και πάμε για νέα ομάδα. Όλα όσα έχουν γίνει είναι βίαια για αγωνιστικούς λόγους. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Οι απαιτήσεις δεν πρέπει να είναι τόσο υψηλές. Δικαιολογώ τα παιδιά. Ο Κάτσε δεν έχει μάθει το παιχνίδι μας. Μπήκε και ο Μπουζούκης. Θα τα έχουμε αυτά».

 Για τα οκτώ γκολ στα πρώτα τρία ματς και κανένα γκολ χωρίς Βιγιαφάνιες και Χίλιεμαρκ. Για τον κίνδυνο να μην βγει Ευρώπη: «Να μην ξαναμπούμε στη διαδικασία. Αγωνιστικά είναι μεγάλο το πρόβλημα».

Για το αν συμφωνεί ότι ήταν δύο από τους καλύτερους τερματοφύλακες: «Δεν θα διαφωνήσω. Διεκδικήσαμε το παιχνίδι εξαιτίας των επεμβάσεων του Βλαχοδήμου. Ο Παναιτωλικός είχε πιο πριν από εμάς τις κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθεί».

Για τους τραυματίες και για τον Λουτσιάνο: «Ο Λουτσιάνο θα αργήσει ακόμα να γυρίσει».

Για τον Κουρμπέλη: «Είχε πρόβλημα στον μηρό ή στον δικέφαλο δεν είμαισίγουρος. Γι’ αυτό του είπα να δεχτεί την έβδομη κάρτα και θα λείψει στα δύο επόμενα παιχνίδια. Ήρθαν δύο παίκτες και ο Κάτσε και ο Μυστακίδης και όταν προσαρμοστούμε θα είναι πολύ καλοί. Ο Μυστακίδης θα έπαιζε 20-30 λεπτά αλλά αναγκαστήκαμε να παίξει περισσότερο».

Για τον Κάτσε και τον Μυστακίδη: «Είμαι σίγουρος για την ποιότητά τους. Πρέπει να μάθουν το παιχνίδι μας. Είναι πολύ καλοί παίκτες και θα μας βοηθήσουν. Είναι πολύ σημαντικό έστω που αποκτήσαμε δύο ποδοσφαιριστές».

 gazzetta.gr  

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.