Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Ουζουνίδης: Τους πήγε καλά το παιχνίδι (βίντεο)

Ουζουνίδης: Τους πήγε καλά το παιχνίδι (βίντεο)


Ο Ουζουνίδης στάθηκε στην ανάγκη να ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο αλλά διευκρίνισε παράλληλα πως το μυαλό όλων στο αγωνιστικό τμήμα του Παναθηναϊκού πρέπει να μείνει συγκεντρωμένο. Αναλυτικά:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό για τη νίκη. Τους πήγε καλά το παιχνίδι κυρίως στο πρώτο μέρος όμως μετά ήταν πολύ καλοί. Όσο και να προσπαθείς να κρατήσεις την ψυχραιμία στην ομάδα δεν είναι εύκολο όταν γίνονται όλα αυτά που έγιναν. Διάθεση υπήρχε όμως δεν υπήρχε μυαλό.

Είτε έτσι είτε αλλιώς πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα, αλλιώς δεν μπορεί να προχωρήσει η κατάσταση αυτή. Αυτή η αβεβαιότητα είναι λογικό σε επαγγελματίες να επηρεάζει. Πρέπει κάποιοι να πάρουν θέση και να τοποθετηθούν για το τι θα γίνει στην ομάδα. Οι συνθήκες στην ομάδα δεν είναι οι καλύτερες δυνατές».

Για το τι είπε με τον Γιάννη Αλαφούζο: «Πρέπει σύντομα να γίνουν τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Δεν είναι εύκολο. Το μυαλό μας πρέπει να είναι εδώ».

Για το πως θα διαχειριστεί ο ίδιος την κατάσταση: «Πρέπει να υπάρχει ηρεμία. Ξαφνικά ενώ είχαμε ανοδική πορεία έχουμε αυτήν την εικόνα».

Για την εικόνα εκτός έδρας: «Δεν θα ασχοληθώ με το αγωνιστικό τόσο. Όταν τα πράγματα είναι έτσι δεν μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα».

gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.