Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2020

Π. Παπαδόπουλος: “Η ανεπάρκεια του ΕΚΑΒ βάζει σε κίνδυνο τη λειτουργία του νοσοκομείου Μεσολογγίου”

geniko-nosokomeio-mesologgioy
Με ανακοίνωσή του ο Αναπληρωτής Διοικητής του νοσοκομείου Μεσολογγίου, Πάνος Παπαδόπουλος, αναφέρεται σε ανεπάρκεια του ΕΚΑΒ αναφορικά με την κάλυψη των αναγκών του νοσοκομείου και τονίζει πως ανά πάσα ώρα και στιγμή κινδυνεύουν ζωές.

Η ανακοίνωση:

Οι πειραματισμοί και η ανεπάρκεια του ΕΚΑΒ βάζουν σε κίνδυνο την λειτουργία του νοσοκομείου

Έχει παρέλθει σχεδόν ένας (1) μήνας που συνεχώς και αδιαλείπτως αναδεικνύεται η ανεπάρκεια του ΕΚΑΒ αναφορικά με την κάλυψη του Νοσοκομείου Μεσολογγίου σε καθημερινή βάση με τουλάχιστον δύο (2) ασθενοφόρα.

Μάλιστα χθες μετά από βλάβη και στο δεύτερο ασθενοφόρο του ΚΥ Ναυπάκτου, η Διοίκηση του ΕΚΑΒ πήρε χωρίς καμία ενημέρωση το δεύτερο ασθενοφόρο που καλύπτει την Ν.Μ. Μεσολογγίου για την εξυπηρέτηση του ΚΥ Ναυπάκτου, με αποτέλεσμα στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου ανά πάσα ώρα και στιγμή να κινδυνεύουν ζωές.

Αυτού του είδους η ανευθυνότητα και το αλαλούμ που χαρακτηρίζουν την Διοίκηση του ΕΚΑΒ ως προς την διαχείριση των ασθενοφόρων είναι απαράδεκτη και πρέπει να λάβει τέλος.
Ζητάμε ΑΜΕΣΑ:
• Την επισκευή του Ασθενοφόρου που έχει φύγει εκτός ορίων Νομού και εξ όσων γνωρίζουμε καθυστερεί αδικαιολόγητα (ποιος να ενδιαφερθεί άραγε όταν βρίσκεται στην Βόρεια Ελλάδα?)
• Την παρέμβαση της Διοίκησης του ΕΚΑΒ ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα
• Την ενεργοποίηση του Υπουργείου Υγείας και της 6ης ΥΠΕ για καλύτερο συντονισμό των δράσεων με αντίστοιχες οδηγίες
• Την εκ του ουκ άνευ ενημέρωση της Διοίκησης του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας ,της Ν.Μ. Μεσολογγίου, όταν προκύπτει πρόβλημα το οποίο μπορεί να αντιμετωπισθεί

Σε κάθε περίπτωση μονομερείς και αποσπασματικές ενέργειες αποδεικνύουν ότι περισσότερα προβλήματα δημιουργούν παρά λύνουν .Δεν μπορούν οι πολίτες να πληρώνουν τον πειραματισμό και την ανεπάρκειά σας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.