Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Π.Παπαδόπουλος: να μπει ένα τέλος στην παραβατικότητα των Ρομά

geniko-nosokomeio-mesologgioy«Καλούμε τις αστυνομικές αρχές να ενεργοποιήσουν τις προβλεπόμενες διαδικασίες , ώστε να μπει ένα τέλος στην επικείμενη παραβατικότητα των ROMA στην περιοχή του Νοσοκομείου. Άλλος δρόμος δυστυχώς δεν υπάρχει , πριν θρηνήσουμε θύματα». Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Πάνος Παπαδόπουλος, διοικητής της Νοσηλευτικής Μονάδας Αιτωλοακαρνανίας (νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου).
Η έκκληση του γίνεται με αφορμή το προχθεσινό περιστατικό με πρωταγωνιστές εξαγριωμένους Ρομά που προκάλεσαν φθορές σε ασθενοφόρο. Καταγγέλλει μάλιστα ο κ.Παπαδόπουλος ότι η αστυνομική αρχή εκλήθη και έδωσε παρουσία μετά από τρία τηλεφωνήματα και προσπάθησε να μην κινήσει την αυτεπάγγελτη διαδικασία.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
 ΝΑ ΜΠΕΙ ENA ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ROMA!!
Το πρόσφατο περιστατικό βίας κατά δημόσιας περιουσίας (Νοσοκομειακό αυτοκίνητο ΕΚΑΒ) από εξαγριωμένους ROMA περί ώρα 00:20 την Κυριακή του Πάσχα (8/4/2018) καταδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι είναι επιτακτική η ανάγκη να μπει ένα τέλος στην συνεχιζόμενη παραβατικότητα των ROMA , πέριξ και εντός του Νοσοκομείου .
Οι συνεχείς λεκτικές επιθέσεις οι κλοπές κινητών τηλεφώνων και ο συγκεκριμένος βανδαλισμός ανήμερα του Πάσχα επιβάλει οι διωκτικές αρχές να πράξουν το αυτονόητο: να επιβάλλουν την τάξη και να προστατεύσουν τους πολίτες , τους ασθενείς, και την δημόσια περιουσία. Το ότι η αστυνομική αρχή εκλήθη και έδωσε παρουσία μετά από τρία (3) τηλεφωνήματα και προσπάθησε κατά πάγια τακτική να μην κινήσει την αυτεπάγγελτη διαδικασία – πράγμα το οποίο τελικά έπραξε- προκαλεί έντονο προβληματισμό και ανησυχία.
Καλούμε τις αστυνομικές αρχές να ενεργοποιήσουν τις προβλεπόμενες διαδικασίες , ώστε να μπει ένα τέλος στην επικείμενη παραβατικότητα των ROMA στην περιοχή του Νοσοκομείου .
Άλλος δρόμος δυστυχώς δεν υπάρχει , πριν θρηνήσουμε θύματα.
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

spasmeno-ekab-mes

To ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετά τον βανδαλισμό 

Θέματα που ενδιαφέρουν

6 Σχόλια

 1. Ανώνυμος

  Γιατί γράφετε τους γύφτους ρομά , με λατινικά κεφαλαία γράμματα ;

 2. Ανώνυμος

  ROMA , όπως λέμε Ρώμη στα Ιταλικά ή είναι η ομάδα ;

 3. Ο κυνηγός

  Ναι ναι καλά το πήγες και αν το συνέχιζες θα έβλεπες οτι είιναι απόγονοι των αρχαίων ρωμαίων οι ρομά …….Εμένα τουλάχιστον αυτό μου είπανε

 4. Ανώνυμος

  ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΛΑΡΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.