Πέμπτη, Ιούνιος 20, 2019

Παγκόσμια Ημέρα για το αυτί: Δωρεάν ενημέρωση στο Αγρίνιο για την αποκατάσταση ακοής

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για το αυτί και την ακοή (3 Μαρτίου), στο κέντρο Ακουστικών Βαρηκοΐας ακοήplus – Σταύρος Ζαρκαβέλης μπορείτε να ενημερωθείτε δωρεάν από την 1η έως τις 6 Μαρτίου για την αποκατάσταση της ακοής σας. Δοκιμάστε δωρεάν την ακοή σας με, αξιολόγηση ακοής και με δοκιμή εφαρμογής σύγχρονων, ψηφιακών και αθέατων ακουστικών Ελβετίας.

Η προσφορά ισχύει καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τη 1:00 μ.μ. (εκτός Κυριακής).

Απευθυνθείτε στην Αναστασιάδη 4 – 1ος όροφος (έναντι ΓΕΡΜΑΝΟΣ) στο Αγρίνιο ή για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 26410 33999.

Παγκόσμια Ημέρα Ακοής

Καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ) και διεξάγεται κάθε χρόνο στις 3 Μαρτίου, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει το παγκόσμιο κοινό για την υγιεινή του αυτιού, που έχει καθοριστικές συνέπειες στην ακοή του ανθρώπου. Η ημερομηνία επελέγη, επειδή το σχήμα των αριθμών 3.3 μοιάζει με τα δύο αυτιά του ανθρώπου.

Η απώλεια της ακοής είναι μία από τις διαδεδομένες αναπηρίες των αισθήσεων παγκοσμίως, καθώς πάνω από 275 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής ή είναι κωφοί.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.