Δευτέρα, 17 Μαΐου, 2021

Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή: Ενημέρωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Μεσολογγίου

Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή: Ενημέρωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Μεσολογγίου

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου  ενημερώνει ότι η 15η Μαρτίου έχει ανακηρυχτεί από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως παγκόσμια ημέρα καταναλωτή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Στο πλαίσιο αυτό, ο Σύλλογός θα ήθελε να υπογραμμίσει τη σημασία που έχει η στήριξη των Ελλήνων καταναλωτών στα ελληνικά προϊόντα και να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους εκείνους που στηρίζουν με τις αγορές τους τα τοπικά καταστήματα.

Ιδιαίτερα στην εποχή μας, που η αγορά γνωρίζει ύφεση Πανελλαδικά, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που ταλανίζει τη χώρα μας, είναι σημαντικό οι καταναλωτές να προτιμούν και να στηρίζουν τα Ελληνικά και τα τοπικά προϊόντα και κυρίως τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Επιπρόσθετα, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Μέρας του Καταναλωτή ο Σύλλογος μας αναγνωρίζει τα βασικά δικαιώματα των καταναλωτών τα οποία αφορούν την ικανοποίηση των βασικών αναγκών τους, την ασφάλειά τους, τη σωστή πληροφόρησή τους καθώς και τη δυνατότητά τους να επιλέγουν. Τα παραπάνω κριτήρια οφείλουν να τηρούνται από όλους τους επιχειρηματίες, ενώ εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε διαρκώς να τα προασπίζουμε.

Έτσι, μέσα από συνεχείς προσπάθειες και πρωτοβουλίες επιχειρούμε να ενημερώνουμε τους καταναλωτές έγκυρα και έγκαιρα και να τους υποστηρίζουμε με όλα τα δυνατά μέσα. Η σχέση των εμπόρων και των καταναλωτών είναι κύριο μέλημά μας, αφού αντιμετωπίζουμε τους τελευταίους ως συμμάχους μας.

Ολοκληρώνοντας, ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου εύχεται χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες καταναλωτές!

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.