Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Παίκτες του Παναιτωλικού στο 1ο Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου σε εκδήλωση για τη Βία και τον Ρατσισμό

Η Super League, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας κατά του Ρατσισμού – Football People Action Weeks – σε συνεργασία με την Fare (Football Against Racism in Europe), επίσημο συνεργάτη της UEFA, αφιερώνει την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή  (20-22 Οκτωβρίου 2018), στον αγώνα κατά του Ρατσισμού.

Το μεγάλο αυτό κίνημα έχει σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τη φίλαθλη κοινή γνώμη, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης και όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να διαχωρίζονται και να απομονώνονται λόγω φυλετικών ή άλλων κριτηρίων.

“Το ποδόσφαιρο προάγει τις αξίες της ενσωμάτωσης νέων και ατόμων που προσπαθούν να κάνουν το ποδόσφαιρο ένα παιχνίδι για όλους, ανεξάρτητα από το ποιοι είμαστε, που βρισκόμαστε και ποιες είναι οι πεποιθήσεις μας”, αναφέρει η Superleague.

Σε όλα τα γήπεδα της Super League, την 7η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, οι ποδοσφαιριστές θα αναρτήσουν πανό με μηνύματα κατά του ρατσισμού, βγάζοντας “κόκκινη κάρτα” στη ρητορική μίσους και τη μισαλλοδοξία.

Σήμερα μάλιστα οι ποδοσφαιριστές  του Παναιτωλικού Γιαννακόπουλος, Καμαρά, Κυριακίδης, Λουσέρο, συνοδευόμενοι από τον Γενικό αρχηγό Χρήστο Κουτσοσπύρο, πήραν μέρος σε εκδήλωση αφιερωμένη στη Βία και στον Ρατσισμό, που διοργανώθηκε στο 1ο Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.