Παρασκευή, Απρίλιος 26, 2019

Πάλι τροχαίο στα φανάρια του Νοσοκομείου Αγρινίου

Eυτύχημα είναι που δεν υπήρξε τραυματισμός κατά τη σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στην Εθνική Οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων , στη διασταύρωση στο ύψος του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Στα εν λόγω φανάρια σημειώνονται συχνά τροχαία και στην προκειμένη περίπτωση, περί τις 3 το μεσημέρι, αγροτικό με οδηγό ηλικιωμένο που κινούνταν στην εθνική συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό εξερχόμενο από τον παράδρομο του Νοσοκομείου. Στο εν λόγω όχημα επέβαιναν γυναίκα οδηγός με συνεπιβάτη άνδρα που είχαν …Άγιο και βγήκαν σώοι παρά την ανατροπή του οχήματος.

Η Τροχαία Αγρινίου που έσπευσε στον τόπο του συμβάντος ενεργεί την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες  που το προκάλεσαν σε ένα σημείο που απαιτείται μεγάλη προσοχή των οδηγών. 

Θέματα που ενδιαφέρουν

7 Σχόλια

 1. Anonimos

  Τελικά αυτον τον κ@@@μο θα τον κανουν λειτουργικό και σωστό οπως ειναι παντού σε εισοδους – εξόδους Νοσοκομειων, ΚΤΕΛ κλπ;

 2. ...............

  ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΜΕ ΗΛΙΚΙΟΜΕΝΟ ΟΔΗΓΟ . ΠΕΣ ΤΟ ΑΠ’ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

 3. Anonymos

  Με Ηλικιωμένο 70 χρονων να περνάει το κόκκινο αφρεναριστος και να μην το παραδέχεται κιολας…

 4. Ανώνυμος

  Τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται από νεαρα άτομα γιατί είναι απρόσεκτα κ χωρίς πείρα στην οδήγηση .Οι στατιστικές δείχνουν ότο οι ηλικιωμένοι είναι πιο προσεκτικοί .! Δεν παραβιάζεις κόκκινο στον εθνικό δρόμο όταν από τον παράδρομο στο νοσοκομείο υπάρχει φανάρι κ στοπ . προσοχή σε ότι λέμε υπάρχουν μάρτυρες ……

 5. Ανώνυμος

  Βγήκε σώα μόνο η κοπέλα γιατί δεν υπήρχε συνοδηγός .,επειδή δεν έτρεχε ο ηλικιωμένος από την εθνική που πήγαινε κανονικά αλλιώς θα την σκότωνε καθώς βγήκε χωρίς να ξέρει ……δόξα το Θεό ..

 6. Ανώνυμος

  Περνάς με κόκκινο, δε το παραδέχεσαι ενώ οι μάρτυρες λένε ότι πέρασες με κόκκινο

  Σχολιάζεις στο ίντερνετ ότι φταίει ο άλλος… Ελλαδαρα

 7. Anonymous

  Σύμφωνα με μαρτυρίες,ο ηλικιωμένος πέρασε με βαθύ κόκκινο καθώς η οδηγός ήταν σταματημένη στο φανάρι του παραδρομου περιμένοντας να ανοίξει το φαναρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.