Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Ρόουζ: «Χαρούμενοι με τον Ένινγκ, κρύβει παγίδες ο Παναιτωλικός»

Ρόουζ: «Χαρούμενοι με τον Ένινγκ, κρύβει παγίδες ο Παναιτωλικός»

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, μίλησε ο Λίντσεϊ Ρόουζ, ο οποίος το χαρακτήρισε επικίνδυνο και με πολλές παγίδες, ενώ για τον νέο τεχνικό της ομάδας, Μίχαελ Ένινγκ, τόνισε ότι η έλευσή του έφερε ενθουσιασμό στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την πρώτη νίκη με τον Μίχαελ Ένινκγ στον πάγκο:
Νιώθουμε καλά με τον νέο προπονητή. Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι, παλέψαμε και πήραμε μια σημαντική νίκη.

Για την άμυνα που δέχεται γκολ:
Όταν η ομάδα δεν σκοράρει λέμε ότι έχει επιθετικό πρόβλημα. Όταν δέχεται γκολ, λέμε ότι έχει πρόβλημα στην άμυνα. Στο τελευταίο παιχνίδι δείξαμε όλοι, πως όταν παίζουμε με κοντά τις γραμμές, φέρνουμε και καλύτερα αποτελέσματα. Στο τελευταίο παιχνίδι δε δεχθήκαμε γκολ γιατί λειτουργήσαμε ως ομάδα. Γιατί οι επιθετικοί είναι οι πρώτοι που αμύνονται όταν αμύνεσαι και οι αμυντικοί οι πρώτοι που επιτίθενται όταν επιτίθεσαι.

Για τον Ένινγκ και την νίκη στην Ξάνθη:
Τα παιχνίδια στην Ξάνθη, είναι δύσκολα. Το γνωρίζαμε από πέρσι αυτό. Η νίκη ήταν δύσκολη. Ο προπονητής έφερε ευτυχία και ενθουσιασμό στην ομάδα, ενώ η ψυχολογία της ομάδας ανανεώθηκε. Κερδίσαμε έναν σημαντικό αγώνα αλλά αυτό το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι και αυτό εξίσου σημαντικό.

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό:
Πρέπει να κερδίσουμε. Στα δύο τελευταία παιχνίδια στην έδρα μας, γνωρίσαμε την ήττα και αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί. Είναι δύσκολο παιχνίδι που κρύβει παγίδες αλλά πρέπει να το κερδίσουμε.

Πηγή: sdna.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.