Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

Στα στάνταρντς της UEFA οι εγκαταστάσεις του Παναιτωλικού (βίντεο)

Στα στάνταρντς της UEFA οι εγκαταστάσεις του Παναιτωλικού (βίντεο)

Την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του περιγράφει  ο Παναιτωλικός   

Η βελτίωση της ποιότητας των αγωνιστικών χώρων που χρησιμοποιεί  ήταν ένας από τους στόχους που έθεσε ο Παναιτωλικός  πριν ένα χρόνο. Στο κεντρικό γήπεδο  και στα βοηθητικά του Αθλητικού Κέντρου Emileon.

Με τη βοήθεια ειδικών, εκπονήθηκε ένα στρατηγικό πρόγραμμα αναβάθμισης των υφιστάμενων γηπέδων σε επίπεδο τέτοιο που να ανταποκρίνεται στα υψηλότερα standards που θέτει η UEFA.

Με εργασίες βελτίωσης των εδαφολογικών και αποστραγγιστικών υποδομών, με νέες ποικιλίες υψηλού επιπέδου. Προστατεύοντας το περιβάλλον, με την ελαχιστοποίηση χρήσης χημικών σκευασμάτων και με εγκεκριμένα φυτοπροστατευτικά. Με την αγορά νέων, σύγχρονων μηχανημάτων.

Σε όλα αυτά προστέθηκε η επέκταση των αγωνιστικών χώρων με εξασφάλιση έκτασης 25 στρεμμάτων όμορων στο Emileon και την κατασκευή τριών γηπέδων, που είναι σχεδόν έτοιμα.

Με τις παρεμβάσεις αυτές, οι νέοι χλοοτάπητες προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια στους ποδοσφαιριστές και υψηλή προστασία από τραυματισμούς που σχετίζονται με το γήπεδο. Αναδεικνύουν την χρηστικότητα των γηπέδων και βελτιώνουν την εικόνα που αυτά παρουσιάζουν.

Οι εγκαταστάσεις  αξιολογήθηκαν στις κορυφαίες της ελληνικής περιφέρειας σύμφωνα με την έκθεση του τεχνικού Συμβούλου της UEFA και ο Παναιτωλικός μπαίνει στην elite των αγωνιστικών επιφανειών των Super League.

Δείτε βίντεο από τη σημερινή εικόνα των γηπέδων :

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Γιάννης

    Επειδή, όπως όλοι γνωρίζετε πολύ καλά, τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή…

    Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον άνθρωπο που ηγείται αυτής της

    προσπάθειας ! Καλή συνέχεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.