Παρασκευή, 3 Απριλίου, 2020

Παναιτωλικός για όσα έγιναν με ΑΕΚ : Aυτοκριτική, συγνώμη στους φιλάθλους και μια απόφαση που προκαλεί αίσθηση

Σοβαρά λάθη από πλευράς του στον σχεδιασμό και στη διαχείριση της διοργάνωσης του αγώνα και ειδικότερα στη διάθεση εισιτηρίων και εισόδου των φιλάθλων στο γήπεδο αναγνωρίζει ο Παναιτωλικός για τον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Παναιτωλικός αναφέρει σε ανακοίνωση του πως « δεν είναι διατεθειμένος να εκθέσει ξανά σε κίνδυνο την ακεραιότητα των φιλάθλων του μέσα στο γήπεδό του και δεσμεύεται ότι δεν θα επιτρέψει ξανά την διεξαγωγή αγώνα με βάση την καλή θέληση που ο ίδιος διαχρονικά επιδεικνύει. Κριτής μας είναι ο κόσμος του Αγρινίου και του Συλλόγου που χθες είδε την φιλοξενία του να μην εκτιμάται».

Αποφάσισε μάλιστα η ΠΑΕ « παίρνοντας υπόψη τη συνολική εικόνα μειωμένης προσέλευσης φιλάθλων τα τελευταία χρόνια»,    ότι  στους επόμενους αγώνες, αρχικά με τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες, θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο αποκλειστικά και μόνο  στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας του Παναιτωλικού

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Στον χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ έγιναν από την πλευρά μας σοβαρά λάθη στον σχεδιασμό και στη διαχείριση της διοργάνωσης του αγώνα και ειδικότερα στη διάθεση εισιτηρίων και εισόδου των φιλάθλων στο γήπεδο. Σχεδιασμό που, αποφασίσαμε να διορθώσουμε, ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον.
Αναζητήθηκαν οι ευθύνες και επιμερίστηκαν. Δεν κάναμε αποδεκτή την παραίτηση του υπεύθυνου διοργάνωσης αγώνα της ΠΑΕ, που βρίσκεται στη διάθεσή μας από χθες, επειδή η ευθύνη είναι συνολικότερη.
Ο Παναιτωλικός δεν είναι διατεθειμένος να εκθέσει ξανά σε κίνδυνο την ακεραιότητα των φιλάθλων του μέσα στο γήπεδό του και δεσμεύεται ότι δεν θα επιτρέψει ξανά την διεξαγωγή αγώνα με βάση την καλή θέληση που ο ίδιος διαχρονικά επιδεικνύει. Κριτής μας είναι ο κόσμος του Αγρινίου και του Συλλόγου που χθες είδε την φιλοξενία του να μην εκτιμάται.
Ζητάμε συγνώμη από τους φιλάθλους μας για την αναστάτωση που προκλήθηκε και την ταλαιπωρία που υπέστησαν. Τους ευχαριστούμε επειδή, παρόλα αυτά, λειτούργησαν με κατανόηση απέναντι στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε και βοήθησαν να μην πάρει μεγαλύτερη έκταση.
Θελήσαμε να τολμήσουμε βήματα που θα αφήσουν πίσω τις παθογένειες του ποδοσφαίρου μας και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις να διεξάγονται αγώνες με την παρουσία φιλάθλων και των δύο αγωνιζόμενων ομάδων. Αυτό απαιτεί την υπεύθυνη στάση ΟΛΩΝ, την αποδοχή και τον σεβασμό της φιλοξενίας που παρέχουμε, κάτι που δυστυχώς δεν υπήρξε χθες από όσους φιλοξενήθηκαν.
Για τους παραπάνω λόγους, και παίρνοντας υπόψη τη συνολική εικόνα μειωμένης προσέλευσης φιλάθλων τα τελευταία χρόνια, η διοίκηση του Παναιτωλικού αποφάσισε ότι, στους επόμενους αγώνες, αρχικά με τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες, θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας του Παναιτωλικού, τα οποία οι πιστοί φίλοι της ομάδας μας συνεχίζουν να προμηθεύονται.

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. RIPT

  Καλά, δεν ανακάλυψαν και… τον τροχό! Αυτό με τα διαρκείας το έκανε πέρυσι και ο Πανουργιάς στη Λαμία για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Λες και δεν ήξεραν από πριν ότι σε γήπεδο 7500 θέσεων οι 3000 (οργανωμένοι οι πιο πολλοί) οπαδοί της ΑΕΚ θα δημιουργούσαν προβλήματα… Αλλά το μόνο που τους νοιάζει είναι τί θα γράψουν τα site στην Αθήνα για το ξεχωριστό ήθος του Παναιτωλικού που θέλει φιλοξενούμενους οπαδούς στο γήπεδό του…

 2. Ανώνυμος

  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ !!!! ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ !!!!! CHRISTOS

 3. Ανώνυμος

  Παγκόσμια Πατέντα να μπαίνουν στο γήπεδο οσοι έχουν εισιτήριο διαρκειας.τωρα για τη μειωμένη προσέλευση οπαδών ας το σκεφτούν.καλυτερα οι διοικούντες Γιατί συνέβη αυτό….

 4. Ανώνυμος

  Το προβλημα ειναι οτιεπειδη οι Αγρινιωτες δε πηγαίνουν στο γήπεδο οι φιλοξενούμενοι θα είναι περισσότεροι Κάθε φορά από τους γηπεδούχους…Δηλαδή η απόλυτη ξευτίλα για τον Παναιτωλικό και το Αγρινιο.

 5. MONTEXRHSRO

  Δεν ευχαριστιέται ο νεοέλληνας με τίποτα, μπορούν πολύ φτηνά να βλέπουν με διαρκείας όλους τους αγώνες και πάλι διαμαρτύρονται. Στηρίξτε την ομάδα γιατί δεν θα ξαναδείτε σοβαρό ποδόσφαιρο, μόνο χωραφίσιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.