Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αγωνίζονται στον τρίτο τελικό της GBL στο ΟΑΚΑ.
Στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης και ενώ οι πράσινοι προηγούνταν, ο Οσμάν πήρε το ντράιβ από αριστερά, ο Φαλ προσπάθησε να τον κόψει, όμως του έκανε φάουλ και δέχθηκε και το καλάθι. Ο Γάλλος αμέσως μετά έπεσε κάτω και σφάδαζε στους πόνους, πιάνοντας το γόνατό του.
Στη συνέχεια οδηγήθηκε στα αποδυτήρια με τον κόσμο του Παναθηναϊκού σε μια επίδειξη fair play να τον χειροκροτεί, ενώ και ο συμπατριώτης του Ματίας Λεσόρ, που βρίσκεται εκτός αποστολής, έσπευσε να βρεθεί στο πλευρό του.
Στο νοσοκομείο για εξετάσεις
Λίγη ώρα αργότερα, όπως ανέφερε η ΕΡΤ, αποφασίστηκε από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, ο υψηλόσωμος σέντερ να οδηγηθεί άμεσα στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.